Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Υδατοσφαίριση ανδρών  «2ο Τουρνουά Ανδρικών Ομάδων Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης-2018».  Δ;yο νίκες μια ισοπαλία, μία ήττα και 5η θέση στην τελική κατάταξη.
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Υδατοσφαίριση ανδρών  «2ο Τουρνουά Ανδρικών Ομάδων Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης-2018».  Δ;yο νίκες μια ισοπαλία, μία ήττα και 5η θέση στην τελική κατάταξη.

Με νίκη 14-08 απέναντι στην ΑΕ Χαϊδαρίου ολοκλήρωσε την συμμετοχή της η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ στο Τουρνουά της Ηλιούπολης, καταλαμβάνοντας έτσι την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη.  

Τελικός απολογισμός (δυο νίκες, μια ισοπαλία, μια ήττα). Ειδικότερα:

1η αγωνιστική :ΝΟ Πατρών -  ΓΣ Περιστερίου          08 - 14

2η αγωνιστική : ΝΟ Πατρών - Νηρέας Χαλανδρίου  12 - 03

3η αγωνιστική:  ΓΣ Ηλιούπολης - ΝΟ Πατρών 04-04

4η αγωνιστική: ΑΕ Χαϊδαρίου – ΝΟ Πατρών 09-14

Ικανοποιητικός κρίνεται ο απολογισμός της συμμετοχής της ομάδας στο Τουρνουά λαμβάνοντας υπόψη τις απουσίες αθλητών και κυρίως το γεγονός ότι ο βασικός κορμός της ομάδας είναι νεαροί παίχτες από τις υποδομές που τώρα αρχίζουν να παίρνουν θέσεις βασικών στην αντρική ομάδα. Από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα γίνεται κατανοητό ότι υπάρχουν αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και δεν θα είναι δεδομένη η υπεροχή του ΝΟΠ με βάση της εμπειρία από την περσινή χρονιά στην Α1.

Επιπλέον η διαφορά δυναμικότητας με τις ανταγωνιστικές ομάδες είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων της ομάδας μας, αν αναδειχθεί η αυτοπεποίθηση των παιχτών και υπάρξει συστηματική προσπάθεια για την βελτίωση των λαθών που γίνονται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους. Βέβαια και τα δύο αυτά σημεία που μπορούν να δώσουν την πρωτοπορία στον ΝΟΠ, είναι αποκλειστικά και μόνο αποτέλεσμα της συστηματικής προσπάθειας με όσο είναι δυνατόν συχνές και εντατικές προπονήσεις. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατόν, με άτομα που δεν απλά γνώστες και επαγγελματίες αλλά και παιδιά που έχουν μεγαλώσει στον ΝΟΠ και έχουν συνδεθεί με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Οι ασταθείς συνθήκες στο κολυμβητήριο είναι ένα μειονέκτημα, αλλά με το πείσμα και θέληση των αθλητών θα μπορεί να αμβλυνθεί.  Απομένει το κίνητρο για διάκριση, για το οποίο από την πλευρά της διοίκησης γίνεται ότι είναι δυνατόν να ενισχυθεί. Η στήριξη προς όλους τους συντελεστές της ομάδας είναι δεδομένη και οι δεσμεύσεις απέναντί τους ξεκάθαρες.

Μην ξεχνάμε ότι τελικά ο ΝΟΠ είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο, με τεράστια συμβολή στον υγρό στίβο της Πάτρας και της Ελλάδας συμμετέχοντας και αναδεικνύοντας τον αθλητισμό προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της πόλης. Ας φανούμε ικανοποιημένοι όλοι στο τέλος του πρωταθλήματος, λέγοντας ότι κάναμε όχι αυτό που μπορούσαμε, αλλά αυτό που έπρεπε.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για την παρουσία την παρουσία της ομάδας. Ήταν μια ακόμα ενδιαφέρουσα συμμετοχή και πολύτιμη εμπειρία που είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε θετικά για την συνέχεια, όπου σύντομα μας περιμένει η δύσκολη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.

Ευχαριστούμε τον ΓΣ Ηλιούπολη για την ωραία διοργάνωση και την ευγενική πρόσκληση να συμμετάσχουμε. Ευχόμαστε σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες κάλους και δικαίους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 που θα τους ξανασυναντήσουμε.

 

Καλή επιστροφή στα παιδιά στην Πάτρα.

#NOP,  #NOPwaterpolo

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2021 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ