Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Μάι 2022
Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών Α2-2022 - Γ3 Φάση (Ημιτελικοί) 1ος ημιτελικός: ΝΟ Πατρών - Ηλυσιακός ΑΟ 08-11.  Ήττα και απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας.
Κλίκ για μεγέθυνση
Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ανδρών Α2-2022 - Γ3 Φάση (Ημιτελικοί) 1ος ημιτελικός: ΝΟ Πατρών - Ηλυσιακός ΑΟ 08-11.  Ήττα και απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας.

Σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν εκατοντάδες φίλοι του ΝΟΠ και της υδατοσφαίρισης, η ανδρική ομάδα του Ομίλου έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκε του Ηλυσιακού στο πρώτο οκτάλεπτο με σκορ στο 4-1,  παράλληλα με την κοινή αποδοχή, ότι η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη με λίγη προσοχή.

Από το δεύτερο οκτάλεπτο άρχισε η αντιστροφή πορεία με την ομάδα του ΝΟΠ να ξεχνά το σκοράρισμα και τον εκνευρισμό να αυξάνεται.  Για τις επόμενες δύο περιόδους έδωσε την δυνατότητα στον Ηλυσιακό να ανεβάσει την απόδοσή του και να έχει συνεχόμενα γκολ χωρίς ανταπόδοση.  Παρά την φαινομενική αντίδραση των αθλητών μας στο τελευταίο οκτάλεπτο η διαφορά είχε ήδη αυξηθεί και η απογοήτευση κυριάρχησε.  Δυστυχώς όλα αυτά είναι μέρος του αθλητισμού και οι αναπάντεχες εμφανίσεις, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που συμβαίνουν κάνουν και το πόλο συναρπαστικό.  

Φαίνεται ότι οι ταλαντούχοι και ενθουσιώδεις νεαροί αθλητές  που αποτελούν την ραχοκοκαλιά και το βαρόμετρο της ανδρικής ομάδες του ΝΟΠ, δεν μπόρεσαν σήμερα διαχειριστούν σωστά την πίεση και την κρισιμότητα ενός αγώνα play-off, και στα σημεία αυτά πρόσφεραν την δυνατότητα να κυριαρχήσουν οι έμπειροι αντίπαλοι.

Ο δύσκολος δρόμος όμως προς την καταξίωση και την επιτυχία περνά πάντα από προσωπικές και ομαδικές απογοητεύσεις. Είναι εμπειρίες ζωής που σφυρηλατούν τον χαρακτήρα των σημαντικών αθλητών και δίνουν προστιθέμενη αξία στις πραγματικές ομάδες που εμφανίζουν δομή και αλληλεγγύη, ενώ βασίζονται σε σταθερές αρχές  και μακροπρόθεσμους στόχους.  

Να ευχηθούμε η απογοητευτική εμπειρία του πρώτου ημιτελικού να μετουσιωθεί άμεσα σε γνώση και πείσμα για τον επαναληπτικό αγώνα την Παρασκευή και να οδηγήσει στην τελική νίκη που όλοι γνωρίζουμε, και σήμερα αντιληφθήκαμε, ότι μπορεί να είναι δική μας.

 Μπράβο στα παιδιά και την ομάδα για την συνολική προσπάθειά τους. Οι αποτυχίες μπορεί να μείνουν εφήμερες αν πραγματικά το πιστέψουν όλοι.

Εμπρός με συγκέντρωση και δύναμη για τον επόμενο αγώνα.        

 

Τα 8λεπτα: 4-1, 0-4, 1-4, 3-2

Η σύνθεση του ΝΟΠ (σε παρένθεση τα γκολ):

Βυθούλκας, Γεωργαράς (2),  Πολάτος (1), Κανελλόπουλος (2), Ρογδάκης, Γουρδούπης,  Λυκούδης, Γκότσης, Ανδρικόπουλος (1), Πασσάς (1), Μαυριόπουλος, Καραϊσκος,  Νεγκίζ (1)

 

Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν το Πεπανός και κάλυψαν την ατμόσφαιρα με ήχους ενθουσιασμού και χαράς σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενθαρρύνοντας συνεχώς τους αθλητές μας. Ζητούμε συγγνώμη για την απογοήτευση και υποσχόμαστε την Κυριακή να ανταποδώσουμε με την πραγματική χαρά της επιτυχίας.

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ