Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Μάρ 2023
Επιτυχής ολοκλήρωση της ΓΣ των μελών του ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση

Σε εποικοδομητικό κλίμα κύλησε και ολοκληρώθηκε η ετήσια τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Ομίλου. Όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης παρουσιάστηκαν αναλυτικά και εγκρίθηκαν ομόφωνα. Οι τοποθετήσεις και η συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των παρόντων μελών αφορούσε την περσινή πορεία των τμημάτων του ΝΟΠ, την συνέχεια με τους φετινούς φιλόδοξους στόχους και τις καθημερινές δυσκολίες που πρέπει να υπερκεραστούν. Τέλος αναφέρθηκε η προοπτική ανάπτυξης των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων μέσα από την ζητούμενη άμεση επέκταση της παραχώρησης, η οποία βρίσκει θετική ανταπόκριση σε όλους τους τοπικούς και πολιτειακούς παράγοντες που μετέχουν στις συνομιλίες. 

Σε ένα σύντομο απολογισμό της αθλητικής δραστηριότητας στην διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, τονίστηκε  ότι επιτεύχθηκαν σημαντικές και μοναδικές αθλητικές διακρίσεις σε πολλούς τομείς, σε αντιδιαστολή της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης και των οικονομικών δυσκολιών. Ειδικότερα:

  • Η υδατοσφαίριση κυριάρχησε καθώς για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του ΝΟΠ όλες οι ομάδες των υποδομών βρέθηκαν και διακρίθηκαν στις τελικές φάσεις των ηλικιακών πρωταθλημάτων, ενώ η ανδρική ομάδα τερμάτισε με μεγάλη διαφορά βαθμών πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2. Η άνοδος στην Α1 χάθηκε παρά την αποδοχή της ένστασης του Ομίλου από τον αθλητικό δικαστή και την συνεχιζόμενη εκκρεμότητα για την τελική ετυμηγορία από το ΑΣΕΑΔ.
  • Η κολύμβηση συνεχίζει μια σταθερά ανοδική πορεία, με πολλές συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και περισσότερες διακρίσεις που ευελπιστούμε ότι θα έχουμε στο άμεσο μέλλον.
  • Ο αγωνιστικές δραστηριότητες στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης επηρεάστηκαν ουσιαστικά από τα μέτρα κατά της πανδημίας και περιορίστηκαν στην οριακή λειτουργία της σχολής ιστιοπλοΐας με την αποφοίτηση νέων ιστιοπλόων.
  • Στο νεοσύστατο τμήμα της κωπηλασίας, έχουμε σημαντικές εξελίξεις καθώς έχουν εκδοθεί τα δελτία για τους πρώτους αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΠ και το καλοκαίρι θα λάβουν μέρος σε αγωνιστικές δραστηριότητες για πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε τα μέλη για την συμμετοχή τους και την συνεχή στήριξη των ενεργειών της διοίκησης του Ομίλου, μέσα από διαφανείς και συμμετοχικές διαδικασίες. Συνεχίζουμε για το κλείσιμο 100 χρόνων μοναδικής ιστορίας και  διακρίσεων στο υγρό στίβο της Ελλάδας και με όραμα για το νέο αιώνα με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες και έντονη παρουσία στην κοινωνική ζωή της Πάτρας.

Χαίρε Πάτρα, Χαίρε ΝΟΠ.

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ