Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τρίτη 14 Φεβ 2023
Διαβούλευση  της διοίκησης του ΝΟΠ με τις δημοτικές παρατάξεις. H δεύτερη συνάντηση με τον  Κώστα Σβόλη , επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη».
Κλίκ για μεγέθυνση
Διαβούλευση  της διοίκησης του ΝΟΠ με τις δημοτικές παρατάξεις. H δεύτερη συνάντηση με τον  Κώστα Σβόλη , επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη».
Μια νέα εποικοδομητική επαφή με την αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ομίλου την Τρίτη 14/02. Ο Κώστας Σβόλης με τους συνεργάτες προσκλήθηκαν και συμμετείχαν στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΠ, όπου παρουσιάστηκε η σημερινή κατάσταση και συζητήθηκε η αυριανή εικόνα της διαμόρφωσης του παραλιακού μετώπου, μαζί με την ανάπτυξη του ναυταθλητικού κέντρου του ΝΟΠ. Η ενίσχυση της διαχρονικής στενής σχέσης μεταξύ του Δήμου Πατρέων και του ΝΟΠ και η επέκταση της συνεργασίας προς όφελος αποκλειστικά της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας, ήταν το σημείο σύγκλισης όλων.
Ευχαριστούμε τον Κώστα Σβόλη και τους συνεργάτες της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» για την αποδοχή της πρόσκλησης, την κατανόηση και την υποστήριξη.
«Συνεχίζουμε αισιόδοξοι, με το βλέμμα πέρα από τον πρώτο αιώνα της αδιάρρηκτης σχέσης ΝΟΠ, Πατρινών Πολιτών και Δήμου Πατρέων».

Απο το Δελτίο Τυπου της παραταξης "Πατρα Ενωμένη":
Η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» δίνει μεγάλη βαρύτητα στον αθλητισμό της περιοχής μας κι αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα με τη συνεχή επαφή μας με τα αθλητικά σωματεία της πόλης, τα οποία αποτελούν κύτταρο υγείας και ζωής. Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, φιλοξενηθήκαμε στο ναυταθλητικό κέντρο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» από τη διοίκηση του ΝΟΠ, που αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία όχι μόνον της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και υπήρξε πλήρης ενημέρωση από τους ανθρώπους του ιστορικού Ομίλου της Πάτρας για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον ΝΟΠ. Θέματα όπως η συμφωνία που επιβάλλεται να γίνει με τη νέα Δημοτική Αρχή για την επέκταση της σύμβασης χρήσης του κολυμβητηρίου πέραν του 2025, η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ομίλου, η δημιουργία χώρων στην ακτογραμμή της Ακτής Δυμαίων για αθλήματα θαλάσσης, όπως π.χ. η κωπηλασία, η εκμετάλλευση γεώτρησης στην περιοχή προκειμένου και ο ΝΟΠ να εξυπηρετείται και να μην υπάρχει απώλεια νερού στη θάλασσα, η από κοινού με τον Δήμο Πατρέων διοργάνωση μεγάλων αγώνων πανελληνίας και διεθνούς εμβέλειας, η προοπτική του να σκεπαστεί το κολυμβητήριο, καθώς επίσης και διάφορα άλλα ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, με την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» να δηλώνει ανοικτή σε οποιαδήποτε συνεργασία με τον Όμιλο, η οποία θα αναβαθμίσει τον ναυταθλητισμό στην περιοχή μας και θα φέρει και αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη στην Πάτρα. Η «Πάτρα Ενωμένη» θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και σε συνεχή επικοινωνία με τον ΝΟΠ για την προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν και τον Όμιλο και τον υγρό στίβο της περιοχής μας γενικότερα. Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι επαφές και η ανταλλαγή απόψεων και με άλλα σωματεία της Πάτρας.
 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ