Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Δευτέρα 13 Ιούν 2022
Summer Camp ΝΟΠ 2022. Απο τριτη 13/06 αρχίζουν οι εγγραφές
Κλίκ για μεγέθυνση

Από Τρίτη 14 Ιουνίου αρχίζουν οι εγγραφές

Summer Camp ΝΟΠ

Το σχολείο τέλειωσε … Το καλοκαίρι άρχισε

Πρότυπο πρόγραμμα θερινών δραστηριοτήτων 2022

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών για ακόμα ένα καλοκαίρι οργανώνει ένα πρόγραμμα-απόδραση για δημιουργικές διακοπές των παιδιών μας στην πόλη

 

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-13 χρονών και θα τηρηθεί περιορισμένος αριθμός των παιδιών σε ομάδες δραστηριοτήτων.

 

  • Βασικό πρωινό πρόγραμμα: ώρες 08:45-14Q00 (περιλαμβάνει δεκατιανό με τοστ και χυμό)
  • Διευρυμένο πρόγραμμα : ώρες 08:45-15:30. Περιλαμβάνει επιπλέον δραστηριότητες και πλήρες γεύμα .

Οι πέντε εβδομάδες λειτουργίας του προγράμματος

  1. 20 Ιουνίου έως 25 Ιουνίου            
  2. 27 Ιουνίου  έως 01 Ιουλίου
  3. 04  έως 08 Ιουλίου
  4. 11 έως 16 Ιουλίου
  5. 20 έως 24 Ιουλίου              

 

Τι είναι το Summer Camp του ΝΟΠ:

Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση λύση που συνδυάζει την χαρούμενη δημιουργική απασχόληση παιδιών του δημοτικού σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με δράσεις ναυταθλητισμού, πολιτισμού, δημιουργικότητας και πολύ παιχνίδι.

Τα παιδιά περνούν τις διακοπές τους με δραστηριότητας γύρω από το νερό και τα θαλάσσια αθλήματα και σπορ, αλλά και με παιδαγωγικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να φουντώσουν την φαντασία τους.

Που γίνεται:

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στην Ακτή Δυμαίων και με ένα πολυμελές και έμπειρο επιτελείο γυμναστών, παιδαγωγών, εμψυχωτών, αθλητών και ειδικών σε κάθε τομέα που αφορά στο παιδί.

Οι μικροί μας φίλοι δεν περνούν απλά ευχάριστα τις ώρες τους, μακριά από την τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά, αλλά αποκτούν νέες δεξιότητες, ανακαλύπτουν ταλέντα τους, μαθαίνουν να λειτουργούν υπεύθυνα και ομαδικά, αλλά και να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

Τι περιλαμβάνει:

Οι δραστηριότητες, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν: κολύμβηση και αθλήματα του υγρού στοιχείου, όπως πόλο, κωπηλασία,  αλλά και  παιχνίδια στο νερό.

Παράλληλα ειδικοί θα μάθουν στα παιδιά τους κινδύνους της θάλασσας, τον τρόπο που μπορούν να αποφύγουν κάθε πιθανό πρόβλημα, αλλά επιπλέον για μεγαλύτερα παιδιά που ενδιαφέρονται θα δοθούν και βασικές αρχές για τις καταδύσεις. Επίσης όλοι θα παρακολουθήσουν και θα εξοικειωθούν με θέματα πρώτων βοηθειών, μαζί με θέματα υγιεινής διατροφής και βασικής μαγειρικής.  

Οι δράσεις αθλητισμού όμως δεν σταματούν μέσα στο νερό, καθώς τα παιδιά ασχολούνται καθημερινά και με άλλα σπορ, όπως γυμναστική, tae kwon do, πιγκ πογκ, σκάκι κ.α.

Ιδιαίτερη προσθήκη στο φετινό πρόγραμμα του ΝΟΠ θα είναι η ρομποτική, όπου όλοι θα ενημερωθούν και θα ασχοληθούν με τα βασικά στοιχεία αυτής της μοντέρνας επιστημονικής δραστηριότητας με τις πολλές πλέον εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.

Ένα μεγάλο καθημερινό πρόγραμμα παιδαγωγικών δράσεων πολιτισμού και δημιουργικότητας, όπως ζωγραφική με έμφαση στο γκράφιτι και παράλληλα κατασκευές και θεατρικά παιχνίδια, δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και βγάζουν στην επιφάνεια ταλέντα και δεξιότητές τους, δημιουργώντας μικρά και μεγάλα έργα … που θα μείνουν να θαυμάζουμε .

Πάνω απ όλα το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ένα χαρούμενο, ξένοιαστο, ασφαλές και γεμάτο αναμνήσεις καλοκαίρι!

 

 

 

Εγγραφές: Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2610 31 77 66 καθημερινά το πρωί 10.00 με 14.00 και εγγραφές στην Γραμματεία του ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων.

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ