Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Κυριακή 31 Οκτ 2021
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στην Πάτρα με την αρωγή του ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στην Πάτρα με την αρωγή του ΝΟΠΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στην Πάτρα με την αρωγή του ΝΟΠ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε από τις 29 έως τις 31 Οκτωβρίου στην Πάτρα.

Για πρώτη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης στην πόλη μας και μια ευκαιρία για τους συμπολίτες μας να απολαύσουν τα πανέμορφα αυτά αγωνίσματα.

Το επίπεδο των αθλητριών ήταν ιδιαίτερα υψηλό και σίγουρα μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον του αθλήματος. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε κάποια από τα κορίτσια που αγωνίστηκαν στην Πάτρα να βρίσκονται και στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι το 2024.

 

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή της στην πόλη μας:

- Την ΠΔΕ και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο

- Τον ΟΛΠΑ και τον διεθύνοντα σύμβουλο κ. Παναγιώτη Τσώνη

- το ΚΤΕΛ Αχαΐας και τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Μανωλόπουλο

- το Illy espresso bar στο Νέο Νότιο Λιμένα Πατρών και τον κ. Στέλιο Νταβλούρο

Δίπλα μας, όπως πάντα και οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το παράρτημα της Πάτρας που κάλυψαν την εκδήλωση με Σαμαρείτες και Ναυαγοσώστες. Τους ευχαριστούμε θερμά και καλούμε όλους τους φίλους μας να στηρίξουν το τεράστιο έργο που επιτελεί ο ΕΕΣ.

Εξαιρετικά σημαντική και η βοήθεια των εθελοντών του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που έπαιξαν ουσιαστικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Οι εθελοντές μας:

Τάκης Καλοκαιρινός Γ.Γ. ΝΟΠ, Νίκος Κανταράκης ταμίας ΝΟΠ, Χαραλαμπία Μακρυστάθη, Νάση Φούρα, Μαρία Μουσχή, Λούλα Φέξη, Βασίλης Κανελλοπουλος, Γωγώ Τσινιά, Διονύσης Βυθούλκας, Γιώτα Παπαδημητροπούλου, Δημήτρης Καγκελάρης, Φωτεινή Μέριανου, Θανάσης Μανθόπουλος, Ελένη Νικολοπούλου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου και οι φωτογράφοι μας Βασίλης Τζώλος και Μάχη Βεντουρή.

 

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, την υπεύθυνη έφορο της καλλιτεχνικής κολύμβησης Δέσποινα Καράμπελα, τον γεν. διευθυντή Γιάννη Γιαννουρή που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας που δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση.

 

Ραντεβού λοιπόν στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στην πόλη μας. Θα είμαστε όλοι εκεί!

Απο την σελιδα της ΚΟΕ:
https://koe.org.gr/article/finale-ton-protathlimaton-stin-patra-me-tis-neanides

https://koe.org.gr/article/protathlitis-o-nova-xrusa-apo-no-xanion-sto-eleuthero-omadiko-kai-karaggelou-sto-eleuthero-solo-sto-finale-pics

https://koe.org.gr/article/protathlitis-o-ano-metamorfosis-pou-proteuse-kai-sto-eleuthero-omadiko-xruso-i-alzigkouzi-kai-sto-eleuthero-solo-pics

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ