
Λίστα αντικειμένων

Η 1η συνάντηση επίλεκτων κολυμβητών-τριων και μελών των Προεθνικών Ομάδων της ΚΟΕ θα διεξαχθεί στην Πάτρα 21-22.6.2025, στο κολυμβητήριο στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών. «Α. ΠΕΠΑΝΟΣ» (50μ.).
Στόχος είναι μέσα από τις μετρήσεις με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, να δοθούν χρήσιμα δεδομένα στους προπονητές ώστε στην συνέχεια να βοηθήσουν τους αθλητές και αθλήτριες να βελτιωθούν.
Τα παιδιά του ΝΟΠ που θα λάβουν μέρος στις εργομετρικές ασκήσεις και την αξιολόγηση :
ΧΑΣΟΜΕΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (2013) Κ12 Α'
ΚΑΡΑΒΑ ΞΕΝΙΑ (2013) Κ12 Β΄
ΑΝΤΥΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (2012) Κ13 Α'
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2012) Κ13 Α'
ΓΚΕΚΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΑΛΙΚΗ (2012) Κ13 Β΄
ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ (2012) Κ13 Β΄
ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ (2012) Κ13 Β΄
ΚΑΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (2011) Κ14 Α
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ (2011) Κ14 Α'
Παράλληλα θα οργανωθεί και προπονητική συνάντηση, για την συζήτηση και αξιολόγηση των μετρήσεων με την συμμετοχή των παρακάτω συνεργατών της ΚΟΕ:
Κοζομπόλης Βαγγέλης – Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης της ΚΟΕ Φλεριανός Νίκος – Ομοσπονδιακός προπονητής Κολύμβησης (Επιμόρφωση, προπονήσεις)
Μιχαλόπουλος Γιώργος - προπονητής (Επιμόρφωση, αξιολόγηση Τεχνικής και Race Analysis, προπονήσεις)
Ευχόμαστε στα παιδιά να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα και απόδοση, ώστε να κερδίσουν τα μέγιστα από την ανάλυση και αξιολόγησή της .



