Loading...
«Υπάρχει ένας γενικότερος ενθουσιασμός»
Κλίκ για μεγέθυνση

Ο πρόεδρος του ΝΟΠ Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του RELAX SPORT 88,2 «Δεν ήξερες... δεν ρώταγες», μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα των «δαιμόνων», την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής, τα φιλικά αλλά και την συμπολίτισσα ΝΕΠ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ: «ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ»

«Θα έλεγα ότι το να διαλέξεις τον αντίπάλο σου δεν είναι εύκολο πράγμα. Δεν είναι θέμα ούτε τύχης, τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας. Εμείς θέλουμε να έχουμε την ψυχολογία με το μέρος μας, αφού είμαστε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρά άτομα στη σύνθεσή της, άτομα που τα διέπει ο ενθουσιασμός και η αγωνία, να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όλοι πιστεύουμε πως ο ΝΟΠ αξίζει να βρίσκεται στην Α1 Εθνική κατηγορία σαν σύνολο. Υπάρχει ένας γενικότερος ενθουσιασμός για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Εγώ υποστηρίζω πως θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους, ως προς τις δηλώσεις, την εκτίμηση του καθενός χωριστά. Να μην υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητες τους και φυσικά τον αντίπαλο. Με αυτή τη φιλοσοφία θα έλεγα η κλήρωση για εμάς δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία γιατί από εμάς θα εξαρτηθεί η κλήρωση».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΠ: «ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΙΔΙΕΣ»

«Θα αντιμετωπίσουμε και αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Δεν έχουμε περιθώρια να βλέπουμε  κάποια παιχνίδια, με διαφορετική γωνία και κάποια άλλα με άλλη. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε στα ίσια όλα τα παιχνίδια.

Υπάρχει μια φιλοσοφία - νοοτροπία και έτσι όπως λειτουργεί όλη η ομάδα και όπως έχει επανδρωθεί, πιστεύω πως θα λειτουργήσει. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, προσεκτικοί και μαχητικοί».

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ

«Έχουν γίνει κάποιες επαφές, έχουμε κάποιες απαντήσεις και περιμένουμε να οριστικοποιηθούν, οι συμμετοχές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Είμαστε μια επαρχιακή ομάδα, που δεν απέχει πολύ από το κέντρο, δεν είμαστε της άποψης ότι είμαστε επαρχιώτες. Οι μετακινήσεις έχουν κόστος. Από τη μια μεριά, θα πρέπει να βρεις ομάδες να κλείσεις φιλικά,  να κάνεις φιλικά κα το καταφέραμε φέτος να διοργανώσουμε το τουρνουά έπειτα από αρκετά χρόνια,  με τη βοήθεια του Δημήτρη Σελετόπουλου.

Θέλουμε να ξαναδιοργανώσουμε το τουρνουά και του χρόνου και αν είναι δυνατό, να γίνεται κάθε χρόνο. Να του δώσουμε και ένα όνομα ώστε να γίνει θεσμός.

 Από την άλλη δεν είναι εύκολο να βρεις μια ομάδα και να της πεις έλα στην Πάτρα, πλήρωσε ξενοδοχείο και όλα τα έξοδα σου. Για παράδειγμα κάναμε πρόταση στη Χίο να έρθει στο τουρνουά του ΝΟΠ και η απάντηση ήταν πως είναι πάρα πολλά τα έξοδα. Να σημειωθεί πως στο προηγούμενο τουρνουά, τα έξοδα των ομάδων πληρώθηκαν όλα από τον ΝΟΠ».

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΠ

«Έκανα μια πρόταση στον πρόεδρο της ΝΕΠ, Αλέκο Γαιτανάρο να συνδιοργανώσουμε από κοινού το τουρνουά και να αναλάβει η ΝΕΠ να πληρώσει τα έξοδα των δύο ομάδων για παράδειγμα και εμείς των άλλων δύο. Ο Αλεκος Γαιτανάρος ήταν θετικός στην σκέψη αυτή και απάντησε θετικά. Από εκεί και πέρα το μόνο που μένει είναι να συνεννοηθούν οι δύο προπονητές μεταξύ τους και να αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει τελικά».

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ