Loading...
Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011
Κλίκ για μεγέθυνση
Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011Κολύμβηση: Δραστηριότητες από το τμήμα επιλεκτων το 2011

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών πιστός στα ραντεβού των μικρών κολυμβητών, της πρώτης αγωνιστικής κατηγορίας, για το 2011 επέλεξε σαν σταθμούς τα κολυμβητήρια της Πετρούπολης και της Κορίνθου για να συμμετέχει στους ομώνυμους αγώνες Επιλεκτων κολυμβητών.
Στις αρχές Μαιου με 25μελή (Γεωργοβασιλοπούλου Αγγελική και Παναγιώτης, Νικολακοπούλου Μαρία, Αντωνόπουλος Άγγελος Βοριζανός Μιχάλης και Ξενοφώντας, Γεωργόπουλος Γιώργος, Σπανός Ανδρέας και Ιωάννα, Χρυσανθοπούλου Νικολιτσα, Λιμαράκη Χαρα, Αλαφάκης Γιάννης,Ευθυμίου Απόστολος, Πολίτης Γρηγόρης, Κυριακόπουλου Στυλιανή και Ηλίας, Μπρακατσέλος Νικόλαος, Βσιλοπούλου Μαριάνθη,Μοίραλη Κατερίνα, Λαινάς Παύλος ,Γεωργαντόπουλος Νίκος, Γιαννικοπούλου Μυρτώ κ.α) αποστολή ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Α.Ο.Ολυμπιάδας Πετρούπολης.
Για τους περισσότερους αθλητές  ήταν οι πρώτοι τους αγώνες, όμως στάθηκαν αξιόμαχα κατακτώντας εμπειρίες και διακρίσεις (Κυριακοπούλου Στυλιανή 3η 50μ. ΠΡ, Μπρακατσέλος Νικόλαος 2ος 50μ. ΠΡ,  Χρυσανθοπούλου Νικολίτσα 3η 50μ. ΕΛ). Η αυλαία λοιπόν άνοιξε με πολύ καλούς οιωνούς για το νέο αίμα της κολυμβητικής ομάδας.

Με γεμάτες τις βαλίτσες από ωραίες εικόνες και εμπειρίες  οι νέοι αθλητές μας ανανέωσαν το ραντεβού 3 εβδομάδες μετά στις 29/05 στο 6ο Κύπελλο Κορίνθου. Εκεί βρέθηκαν ακόμα περισσότεροι αθλητές, καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε το κλίμα στην προπόνηση και η εμπιστοσύνη των γονέων βοήθησαν στο να παροτρύνουν και άλλα παιδία μικρότερα και με λιγότερες εμπειρίες στην παρθενική τους συμμετοχή (Νάτσκου Ευαγγελία, Δέσποινα Μακρή, Καρλιαύτη Θεοδοσία, Δελληγιαννούδης Δημήτρης, Τραχάνης Χαράλαμπος, Ανεστόπουλος Κων/νος και Ειρήνη, Σταματόπουλος Ιωάννης, Δουκλία Μαριλια, Μωραίτη Αρετή, Καννά Δήμητρα).
Πέρα λοιπόν από την αύξηση του αριθμού (35 αθλητές) η αποστολή συνοδεύτηκε και με περισσότερες επιτυχίες (7 χρυσά, 8 ασημένια και 5χάλκινα μετάλια) τόσο σε ατομικά όσο και ομαδικά αγωνίσματα. Η νέα γενία αθλητών μας γεμίζει αισιοδοξίαγια καλύτερες μελλοντικές επιδόσεις αλλα κυρίως για το γεγονός οτι ο αθλητισμός παραμένει προτεραιότητα των οικογενειών που με κόπο και θυσίες δημιουργούν υγιή πρότυπα στα παιδία τους.

Θα θέλαμε σαν προπονητικό team αυτής της ομάδας (Παστού Νικολέτα, Χρονόπουλος Βασίλης) να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητριών και αθλητών του ΝΟΠ που δείχνοντας εμπιστοσύνη στο έργο μας καλλιεργούν απο την πλευρά τους  ένα υγιές αθλητικό κλίμα που ολοκληρώνει ουσιαστικά την διαδιακασία διαπαιδαγώγισης των παιδιών, επιπλεόν να ευχαριστήσουμε την γραμματεία του ομίλου μας που  καταφέρνει μονίμως να "ξορκίζει" τον δαίμονα της γραφειοκρατίας της ομοσπονδίας και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην φετινή συνοδό μας Νικολακοπούλου Ελενη που ανταποκρίθηκε απόλυτα στα χρέη εφόρου όπου της ζητήθηκε.

Το επόμενο ραντεβού για τους αθλητές 2002-2003 δίνεται στο κολυμβητήριο Αντ.Πεπανός όπου η συμπολίτισσα ΝΕΠ ανέλλαβε την εξʼαναβολής διοργάνωση του Ν.Ο.Πύργου στις 19/06. Οι προπονήσεις των μικρών αθλητών θα συνεχιστούν καθʼόλη την διάρκεια του Ιουλίου στο κολυμβητήριο Αντ.Πεπανός.

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ