Loading...
Ανακαίνιση της κτηριακής υποδομής στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση
Ανακαίνιση της κτηριακής υποδομής στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ

Διοίκηση. Ανακαίνιση της κτηριακής υποδομής στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ

Κυριακή, 16/11/2014

Στην διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης του Συλλόγου Γυναικών  «Άλμα Ζωής» με τίτλο «Βάψτε το Λιμάνι Ροζ» στις 19/10/14, χιλιάδες πατρινοί είχαν την δυνατότητα να διαπιστώσουν την σταδιακή μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου (από τον Φάρο έως το Νέο Λιμάνι)  από μια υποβαθμισμένη περιοχή, γεμάτη σκουπίδια και λακκούβες, σε μια όμορφα και λειτουργικά  χωροθετημένη διαδρομή περιπάτου και αναψυχής δίπλα στην ακτογραμμή, με τεράστιες  δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης.

Κόσμημα σε αυτή την διαδρομή δεσπόζει το κολυμβητήριο του ΝΟΠ, που βέβαια μπορεί να μην «βάφτηκε ροζ» αλλά ξεχωρίζει αρμόνικα φρέσκο-βαμμένο με τις αποχρώσεις του λευκού και του μπλε, στα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού και βέβαια στα χρώματα της σημαίας του ΝΟΠ.

Η πλήρης ανακαίνιση του κολυμβητηρίου ολοκληρώνεται αυτές τις ήμερες με τις τελικές πινελιές σε σημεία των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ήταν μια δύσκολη, δαπανηρή και χρονοβόρα εργασία με παρεμβάσεις σε όλο το κτίριο. Οι διαδικασίες ξεκίνησαν στις αρχές της άνοιξης με την συντήρηση και επισκευή της πισίνας και του μηχανολογικού εξοπλισμού και ολοκληρώθηκαν με τις επισκευές στους εσωτερικούς χώρους για την πιο λειτουργική, ποιοτική  διαμόρφωση τους.   

Βέβαια όλες οι επεμβάσεις για συντήρηση που ήταν επιτακτικά αναγκαίες, καθώς και οι αισθητικές βελτιώσεις των χώρων, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του Ομίλου. Ουσιαστική ήταν η συμβολή και η συνεισφορά των χορηγών και υποστηρικτών του Ομίλους σε εργασία και υλικά!

Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών  (ΟΛΠΑ) με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ .Κ. Πλατυκώστα έθεσε στην διαθεσιμότητα του Ομίλου εξειδικευμένα συνεργία από τις τεχνικές υπηρεσίες για την υλοποίηση των εργασιών, ενώ η πατρινή Εταιρεία χρωμάτων ΜΑΧΡΩ  των αδελφών Αντωνόπουλων, προσέφερε όλα τα υλικά επισκευής και ανακαίνισης. Από την πλευρά του ΔΣ του ΝΟΠ, όλες τις εργασίες επέβλεπε και συντόνιζε ο αεικίνητος και έμπειρος σε ζητήματα επισκευών, έφορος  κ. Β.Ζησιμάτος.

ΤΟ ΔΣ του ΝΟΠ θέλει για ακόμα φορά να ευχαριστήσει θερμά, τους παραπάνω κύριους χορηγούς του τιτάνιου για μέγεθος ερασιτεχνικού σωματείου αυτού έργου, αλλά και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του Ομίλου που καθημερινά συμβάλλουν στην λειτουργία και την ανάπτυξή του.

Είναι χαρά και ενθάρρυνση για την Διοίκηση η συνειδητοποίηση ότι έχει δίπλα της ως συμπαραστάτες στο δύσκολο για αυτή έργο, δεκάδες συμπολίτες φίλους και μέλη του ΝΟΠ.  Παραμένει σταθερός στόχος της νέας Διοίκησης μέσα από την καθιέρωση διαφανών και δημοκρατικών διαδικασιών στη διαχείριση και λειτουργία του Ομίλου, να προσελκύσει ακόμα περισσότερους συμπολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στηρίζοντας τις δραστηριότητές του.

Παρόλο τις διαφωνίες και επιμέρους απόψεις που μπορούν να εκφραστούν για την πορεία του Ομίλου, το όραμα όλων των μελών και φίλων, είναι ο ΝΟΠ να έχει αξιοπιστία και σταδιακά να πρωταγωνιστήσει στον υγρό στίβο, προβάλλοντας την Πάτρα και την αθλητική της ιστορία. Αυτό βέβαια δεν είναι απλά στόχος άλλα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πεπρωμένο του Ομίλου από την στιγμή της ίδρυσης του το 1929, από τους εμπνευσμένους πατρινούς σκαπανείς του ελληνικού αθλητισμού.

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2020 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ