Loading...
Διοίκηση – Εκσυγχρονισμός και οργάνωση της Γραμματείας και διοικητικής λειτουργίας  του Ομίλου
Κλίκ για μεγέθυνση
Διοίκηση – Εκσυγχρονισμός και οργάνωση της Γραμματείας και διοικητικής λειτουργίας  του Ομίλου

ΝΟΠ : Διοίκηση – Εκσυγχρονισμός και οργάνωση της γραμματειακής και διοικητικής λειτουργίας  του Ομίλου. Τετάρτη , 29/10/2014

Ένα σημαντικό βήμα οργάνωσης και εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών συντελείται σταδιακά και σιωπηλά εδώ και καιρό,από την νέα Διοίκηση του Ομίλου.

Εκτός από τα χαμογελαστά και ευγενικά πρόσωπα του προσωπικού της Γραμματείας που  καθημερινά έρχονται σε επαφή και εξυπηρετούν τα μέλη, τους φίλους και τους αθλητές του Ομίλου, ένας πιο παρατηρητικός επισκέπτης θα είναι σε θέση να παρατηρήσει πολύ περισσότερα πράγματα που έχουν αλλάξει.

 

Στο καλαίσθητο περίπτερο που έχει παραχωρήσει το ΠΕΑΚ έξω από το Εθνικό Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης Αντ. Πεπανός», αλλά και στα κεντρικά Γραφεία στο κολυμβητήριο του Ομίλου, οι χώροι έχουν διαμορφωθεί σε ένα πραγματικά επαγγελματικό γραμματειακό περιβάλλον, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι προσομοιάζει (τηρούμενων των αναλογιών) με μια μοντέρνα επιχείρηση.  Δεκάδες φάκελοι και έγγραφα είναι προσεκτικά ταξινομημένα ανά θεματική ενότητα, στα γραφεία και στα ράφια, παρουσιολόγια και μπλοκ εσόδων-εξόδων υπάρχουν σε άμεση διάταξη.

 

Πλήρης γραμματειακός εξοπλισμός με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, φαξ, φωτοτυπικά, τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα και κινητά αλλά και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια γραφείου για την σωστή λειτουργία των δύο Γραμματειών. Τηρούνται φάκελοι και καταγράφονται καθημερινά όλες οι δοσοληψίες του Ομίλου, ενώ η on-line σύνδεση ανάμεσα στις δύο Γραμματείες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός εδώ και καιρό.

 

Τα οικονομικά του Ομίλου καταγράφονται σε κάθε λεπτομέρεια καθημερινά, ελέγχονται και καταχωρούνται σε εβδομαδιαία βάση από επαγγελματία λογιστή, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα (30-40 ημερών) υπάρχει η συνεργασία και ο έλεγχος από το εκλεγέν μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής, τον  Δρ. οικονομολόγο Μάκη Πομώνη (παλιό πρωταθλητή του ΝΟΠ).

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ταμίας, ο Πρόεδρος και το ΔΣ να έχει καθημερινά γνώση των εσόδων και εξόδων του Ομίλου και να μπορεί να προγραμματίζει την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην έγκαιρη πληρωμή των εργαζόμενων και των συνεργαζόμενων επαγγελματιών του Ομίλου. 

 

Να τονιστεί εδώ, ότι σε αντιδιαστολή με το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και τις απρογραμμάτιστες αντιξοότητες που συνεχώς ξεπροβάλλουν, το ΔΣ έχει ως στόχο την ουσιαστική αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ΝΟΠ. Είναι απόφαση του παρόντος Δ.Σ. να υπάρξει μια έντιμη προσπάθεια για την σταδιακή εξόφληση των καταγεγραμμένων και απόλυτα τεκμηριωμένων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Ομίλου, που είχαν συσσωρευτεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και μπορεί να λεχθεί έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. 

 

Επιπλέον, στις επόμενες ήμερες ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο στο πλαίσιο της λειτουργίας ενός ερασιτεχνικού συλλόγου φιλοδοξούμε να μπει σε λειτουργία. Με απόφαση  του ΔΣ που ήδη υλοποιείται θα ξεκινήσει το πλήρες αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής και έκδοσης διπλότυπων αποδείξεων όλων των συναλλαγών και πράξεων του Ομίλου. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει αναλάβει και εποπτεύει ο Πρόεδρος Τ.Γουρδούπης σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της ανάπτυξής του σε συνεργασία με εξειδικευμένη επιχείρηση λογισμικού.  Για την έναρξη λειτουργίας του θα υπάρξει σύντομα μια ειδική ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να ισχυριστούμε ότι αυτά είναι μόνο η αρχή…

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ