Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Επιτυχής ολοκλήρωση του Κολυμβητικού «Κύπελλο Άνοιξης 2015» στη μνήμη του Ν.Ζαχαρόπουλου
Κλίκ για μεγέθυνση
Επιτυχής ολοκλήρωση του Κολυμβητικού «Κύπελλο Άνοιξης 2015» στη μνήμη του Ν.Ζαχαρόπουλου

Για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν μια δεκαετία ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών αποφάσισε να διοργανώσει κολυμβητικούς αγώνες, αναβιώνοντας το επιτυχημένο παλιότερα - με πανελλήνια αλλά και διεθνή εμβέλεια – «Κύπελλο Άνοιξης». Φιλοδοξία είναι να καθιερωθεί ξανά στον προγραμματισμό των κολυμβητικών συλλόγων και στην συνείδηση του φίλαθλου κοινού της Πάτρας. Για φέτος η συμμετοχή ήταν περιορισμένη, αλλά η τέλεσής τους πολύ σημαντική, καθώς ήταν αφιερωμένη στον μεγαλύτερο αθλητή κολύμβησης που έχει αναδείξει ο ΝΟΠ τον Νίκο Ζαχαρόπουλο, και παράλληλα έδωσε την δυνατότητα στους αθλητές του Ομίλου να πραγματοποιήσουν πολύ σημαντικούς κολυμβητικούς χρόνους.

Αλλαγή σελίδας λοιπόν για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών στο κολυμβητικό τμήμα, ένα γεγονός που συνέπεσε και με τα 86α γενέθλια από την ίδρυση του ΝΟΠ, στις 18 Απριλίου 1929.   

 

Επίσημη τελετή έναρξης παρουσία της οικογένειας του Νίκου Ζαχαροπουλου.
Σάββατο, 18/04/2015, ώρα 17.00

Συγκίνηση και χαρά επικράτησαν στην επίσημη τελετή έναρξης των κολυμβητικών αγώνων «Κύπελλο Άνοιξης 2015» που αφιερώθηκε στην μνήμη του ολυμπιονίκη κολύμβησης Νικου Ζαχαρόπουλου.
Την τιμητική εναρκτήρια ομιλία διάβασε ο στενός φίλος και συναθλητής του κ.Γιάννης Καμπισόπουλος, ενώ στην συνέχεια έλαβε τον λόγο η γυναίκα του εκλιπόντος κα. Νότα Ζαχαροπούλου που με ένα πολύ συγκινητικό λόγο ευχαρίστησε τον ΝΟΠ για την τιμητική εκδήλωση.
Με την παρουσία του προπονητή και Αλυτάρχη των αγώνων κ. Θέοδωρου Μπλούδρου (που ανέδειξε τον Νίκο Ζαχαρόπουλο σε πρωταθλητή), η κα.Ν.Ζαχαροπούλου έριξε μερικά ροδοπέταλα στην πισίνα αφιερωμένα στην μνήμη του σπουδαίου αθλητή του ΝΟΠ.
Στη συνέχεια η αδελφή κα.Κορατζοπούλου Ειρήνη, μαζί με την ξαδέλφη του Ασπα Κουλουμπή και η γυναίκα του κα.Νότα Ζαχαροπούλου προέβηκαν σε απονομές μεταλλίων.
Απονομές μεταλλίων έκαναν επίσης και η πρώην Πρόεδρος του ΝΟΠ κα.Ληδα Τασσοπούλου-Παπαμανώλη και ο κ.Γιάννης Καμπισόπουλος

 

Επίσημη τελετή έναρξης – Η συγκινητική ομιλία της συζύγου κας Νότα Ζαχαροπούλου.

Σάββατο, 18/04/2015, ώρα 17.00

Με απλά, αλλά πολύ συγκινητικά λόγια απευθύνθηκε η σύζυγος κα.Νότα Ζαχαροπούλου σε σύντομη ομιλία στην διάρκεια της τελετής έναρξης

«Αγαπητοί συντελεστές των αγώνων, Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Συγγενεις, φίλοι και ακροατές.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδίας για την τιμητική εκδήλωση που διοργανώνετε , στην μνήμη του λατρεμένου μου Συζύγου, επ’ ευκαιρία των κολυμβητικών αγώνων «Κύπελλο Άνοιξης 2015». Είμαι βεβαία ότι από εκεί ψηλά στους Ουρανούς θα χαίρεται για την επιβεβαίωση –επαίνεση των αθλητικών του επιτευγμάτων.

Σας βεβαιώ και εγώ ως γυναίκα του επι τριάντα και πλέον έτη, ότι ο Νίκος Ζαχαρόπουλος μπόρεσε να συνδυάσει τον πρωταθλητισμό στις θάλασσες αλλά και τον πρωταθλητισμό στην καρδιά μου.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ, αυτοι οι κολυμβητικοί αγώνες που τελούνται σήμερα εδώ, αποτελούν ένα Νοερό Μνημόσυνο για Σένα και εγω η Συζυγός σου θα ράνει τα νερά τούτα - που κάποτε διακρίθηκε ς και εσύ – με δύο λουλούδια στην Μνημη σου.

Και πάλι ευχαριστώ αυτούς που σε θυμούνται.»

 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την δεύτερη ημέρα των αγώνων και την επίσημη τελετή έναρξης παρουσία της οικογένειας του Νίκου Ζαχαροπουλου.
Σάββατο, 18/04/2015,

Στην σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στο Flickr, έχουν ανέβει περισσότερες φωτογραφίες απο την δεύτερη ημέρα των αγώνων του "Κυπέλλου Άνοιξης 2015" το Σάββατο απόγευμα:
https://www.flickr.com/photos/130631485@N08/

 

Πρόσκληση προς τους αρχηγούς των ομάδων που συμμετέχουν στο «Κύπελλο Άνοιξης 2015»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών προσκάλεσε τους αρχηγούς των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στο «Κύπελλο Άνοιξης 2015»

το βράδυ του Σαββάτου στο θαυμάσιο χώρο του «Θεατράκι–Καφέ»  στην Μαρίνα της Πάτρας.

Ο μπουφές είναι ευγενική προσφορά της επιχείρησης «Θεατράκι –Καφέ» του κ. Νίκου Αθανασόπουλου, Αντιπροέδρου του ΔΣ του  ΝΟΠ.

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ