Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Υδατοσφαίριση μίνι-παίδων (Κ13) :  Tελική φάση πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι-παίδων, Αθήνα 14-17/07 Τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στον μικρό τελικό από τον ΝΟ Χίου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την ζηλευτή πανελλήνια θέση τους.
Κλίκ για μεγέθυνση

Για άλλη μια χρονιά τα τελευταία, την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι παίδων (Κ13) κατέκτησε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Με μια ήττα στον μικρό τελικό, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στην τελευταία περίοδο του αγώνα, απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Χίου με σκορ 12-11.

Κάνοντας μια επιφανειακή αξιολόγηση της παρουσίας της ομάδας στην τελική φάση, κάνει εντύπωση το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια ενώ η ομάδα ξεκινούσε νικηφόρα και με αυτοπεποίθηση, υπήρχε μια περίοδος αδυναμίας που ανέτρεπε την κατάσταση. Η πίεση για επιτυχία σε συνδυασμό με την ευαίσθητη ηλικία των αθλητών, είναι μια λογική εξήγηση για την αποτυχία των οδηγιών της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στο εν λόγω διάστημα. Βέβαια η ευαισθησία της ηλικίας είναι το κοινό χαρακτηριστικό και των αντιπάλων ομάδων, αλλά να τονίσουμε ότι στην δική μας ομάδα η πλειοψηφία των αθλητών είναι κάτω των 12 ετών. Αυτό ήταν ένα σημαντικό μειονέκτημα της ομάδας, αλλά παράλληλα είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα εμπειρίας για την επόμενη χρονιά και το μέλλον.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στους προπονητές και στους γονείς των αθλητών για την σκληρή προσπάθεια και τις θυσίες να βρίσκονται στην πρωτοπορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης για την ηλικία τους. Οι ακόμα ψηλότερες θέσεις στην κατάταξη στο μέλλον επηρεάζονται από τις αποφάσεις όλων μας, αλλά είναι στις δυνατότητές μας να ξεπεράσουμε τις υπάρχουσες ανισότητες απέναντι στις ομάδες του κέντρου. Και αυτός είναι ό ξεκάθαρος στόχος των τελευταίων διοικήσεων του Ομίλου. Ας του δώσουμε όλοι μαζί μια νέα δυναμική.

Να επιστρέψει ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο υγρό στίβο της χώρας μας μέσα από την περαιτέρω στήριξη και ενδυνάμωση των υποδομών του, όπως ξεκάθαρα έχουν αποδείξει οι ομάδες, μίνι-παίδων, παίδων και εφήβων τα τελευταία και μας κάνουν χαρούμενους, υπερήφανους και φιλόδοξους.  

Εμπρός λοιπόν για περισσότερες και μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Είμαστε υποχρεωμένοι από την ιστορία την παράδοση του Ομίλου αλλά και απέναντι στην νεολαία και τους πολίτες της Πάτρας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πετύχουμε.  

Καλή επιστροφή στις ομάδες μας μίνι-παίδων και εφήβων και καλές διακοπές με ξεκούραση στο επόμενο διάστημα για όσους δεν αγωνίζονται με την αντρική ομάδα. Σύντομα θα είστε πάλι όλοι μαζί στην πισίνα με τους φίλους και προπονητές σας.

Πολλοί γονείς, φίλοι και συναθλητές βρέθηκαν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν την ομάδα μίνι-παίδων. Χαρακτηριστικά τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον ΝΟ Χίου, στο κολυμβητήριο έδωσαν παρόν η ομάδα εφήβων, η ομάδα κορασίδων της ΝΕΠ με τον Δημήτρη Μπιτσάκο και αθλητές της αντρική ς ομάδας με ξεχωριστή την παρουσία του Ηλία Λάππα.

Περισσότρες πληροφορίες και φωτογραφίες στην σελίδα του ΝΟΠ στο Facebook : @PatrasNauticalClub

Το φύλλο αγώνος ΝΟ Χίου –ΝΟ Πατρών 12-11 και

τα οκτάλεπτα : 03-05, 03-02, 03-03, 03-01

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ