Loading...

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Ακαδημίες υδατοσφαίρισης (K09 & Κ11) Ο ΝΟΠ στην Ευρώπη, η Πάτρα στον Κόσμο. Σάββατο μεσημέρι στις 14:30 η αναχώρηση της αποστολής για το διεθνές Τουρνουά υδατοσφαίρισης ΗaBaWaBa : Μαζί με τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές ομάδες ο ΝΟΠ στο στο Lignano της Ιταλίας (25/06 έως 02/07)
Κλίκ για μεγέθυνση

Όλα έτοιμα για την αναχώρηση το μεσημέρι του Σαββάτου (στα 14:30 από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου της μεγαλύτερης αθλητικής αποστολής του ΝΟΠ στο εξωτερικό που έχει γίνει στην μακρόχρονη ιστορία του.

Στο ραντεβού τους με την αφρόκρεμα των αθλητικών συλλόγων της Ευρώπης (και όχι μόνο) οι μικροί γίγαντες του ΝΟΠ έχουν το τελευταίο διάστημα προετοιμαστεί εντατικά για την μεγαλύτερη στιγμή της αθλητικής τους ζωής!!! Το Σάββατο το μεσημέρι η περιπέτεια αρχίζει.

Τριάντα αθλητές και 6 προπονητές και συνοδοί (καθώς και πολλοί γονείς ανεξάρτητα) αναχωρούν το Σάββατο, μετά από μια απλή γιορτή και παρουσίαση των ομάδων που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ.

Ο ΝΟΠ στο μεγαλύτερο τουρνουά υδατοσφαίρισης για παιδιά κάτω των 11 ετών. Με τρείς ομάδες υδατοσφαίρισης από αγόρια και κορίτσια:

Δυο ομάδες με παιδιά κάτω των 11 ετών (Κ11)
U11 TOURNAMENT – Τουρνουά Κ11
1. ΝΟΠ – Απόλλων (PATRAS NAUTICAL CLUB - APOLLON)
2. ΝΟΠ – Ποσειδών (PATRAS NAUTICAL CLUB - POSEIDON)
Μια ομάδα με παιδιά κάτω των 9 ετών (Κ09)
U09 TOURNAMENT – Τουρνουά Κ09
3. ΝΟΠ – Δίας (PATRAS NAUTICAL CLUB - DIAS)

Οι ομάδες θα έχουν την στολή που ετοιμάστηκε ειδικά για το Φεστιβάλ HabaWaba, με την συμβολή της επιχείρησης «Οικογένεια Κούλη» . Επίσης να αναφερθεί η πολύ σημαντική συνδρομή του μέλους του NOΠ κ. Κων.Παρθενόπουλου και του κεντρικού πρακτορείου των Superfast στην Πάτρα.

Εκ μέρους της διοίκησης ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς τους φίλους και τα μέλη του ΝΟΠ που συνέβαλαν ποικιλοτρόπως να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που με επικεφαλής τον Βασίλη Λαμπάτο, τον Μιχάλη Μπαρτζελά και την Αγγελική Τσίστα, εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν, οργάνωσαν, συντόνισαν και διεκπεραίωσαν με άψογο τρόπο όλα τα διαδικαστικά και πρακτικά θέματα για την υλοποίηση της αποστολής και την συμμετοχή στο μεγάλο αυτό διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης για πρώτη φορά.

Είμαστε σίγουροι ότι η αποστολή του ΝΟΠ στην Ιταλία δεν θα είναι μόνο η μεγαλύτερη αλλά και η πιο επιτυχημένη και συνεργατική. Γιατί ο ΝΟΠ δεν είναι απλά μια σημαντική ομάδα πόλο αλλά ένας μεγάλος οικογενειακός όμιλος με πλούσια ιστορία γεμάτη από τις επιτυχίες των παιδιών του.

Ο ΝΟΠ είμαστε όλοι εσείς, που καθημερινά συμβάλετε και προσπαθείτε για να πραγματοποιούνται οι πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.

Τι περισσότερο εντυπωσιακό περιμένουν οι αθλητές από να αντιμετωπίζουν συναθλητές από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά σωματεία με πολλούς τίτλους και εντυπωσιακή ιστορία στην υδατοσφαίριση, είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο?
Καλή επιτυχία παιδιά, χορτάστε αγώνες, γνωρίστε φίλους, διασκεδάστε και μαζεύεστε εμπειρίες και γεμίστε όμορφες αναμνήσεις .
#PatrasNauticalClub, #NOPwaterpolo, #U09, #U11, #NOPgirlspolo , #WaterpoloAcademyNOP,

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 16.00 - 19.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2018 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ