Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Κυριακή 18 Νοέ 2018
NOΠ: Διοίκηση. 19ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής, 16-18 Νοεμβρίου 2018. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Διοίκηση. 19ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής, 16-18 Νοεμβρίου 2018. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Συνεδρίου

Ικανοποίηση και ευχαριστίες εξέφρασαν οι συμμετέχοντες και οι παρευρισκόμενοι στο 19ο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) που συνδιοργάνωσε ο ΝΟΠ με το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων).  Μεγάλος αριθμός σημαντικών εργασιών, παρουσιάσεων, εισηγητών  και ενδιαφερουσών συζητήσεων, κάτι που το κατατάσσει στα πιο επιτυχημένα συνέδρια της ΕλλΕΕΔΑΑ. Κοντά στους διακόσιους συνέδρους και ουσιαστικές συζητήσεις για επίκαιρα θέματα της διοίκησης αθλητισμού και της οργάνωσης, διαχείρισης αθλητικών γεγονότων. Αναφέρθηκαν χρήσιμα στοιχεία και παραδείγματα καλής πρακτικής κάτι που θα μπορέσουν, ανληφθούν υπόψη, να βοηθήσουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων στην Πάτρα.

Παρουσίες πολιτικών, επαγγελματικών στελεχών του αθλητισμού, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, φοιτητών και τελειόφοιτων γυμναστών και μάνατζερ, έδωσαν την δυνατότητα στις τρεις ημέρες του συνεδρίου να συντελεστεί μια εντυπωσιακή όσμωση μεταξύ όλων, με ανταλλαγή απόψεων, διάθεση περαιτέρω πολλαπλών συνεργασιών και γιατί όχι εκκόλαψη νέων καινοτόμων ιδεών και σχεδίων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Βασίλη Τουντόπουλο, που ως μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ (υπεύθυνος σύμβουλος οργάνωσης του Ομίλου) αλλά και ως μέλος της ΕλλΕΕΔΑΑ, είχε την επιτυχή ιδέα να προτείνει να διοργανωθεί αυτό το συνέδριο στην Πάτρα με την συμμετοχή του ΝΟΠ και την συνεργασία του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Αυτή η διοργάνωση τόνισε την παρουσία του ΝΟΠ ως ενός σημαντικού κοινωνικού φορέα της Πάτρας, που δεν περιορίζεται στα αθλητικά δρώμενα, αλλά προβάλει την μακροχρόνια παράδοση του Ομίλου στο τρίπτυχο των αρχών του «Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός». Η καινοτόμος και αρμονική σύνδεση του ΝΟΠ και του Πανεπιστημίου Πατρών αναδεικνύει την δυναμική και τις δυνατότητες της πόλης και μπορεί να αποτελέσει το μοντέλο για σημαντικές νέες συνεργασίες με στόχο αναπτυξιακές πρωτοβουλίες προς όφελος της πόλης και των πολιτών της. Είναι επιθυμία του ΝΟΠ στο επόμενο χρονικό διάστημα να προωθήσει συστηματικά κάποιες πρωτοπόρες δράσεις που αναδείχτηκαν από τις εργασίες του συνεδρίου και είναι πεποίθηση μας ότι παρόμοια στάση θα ενθαρρυνθεί και από άλλους φορείς-σωματεία-οργανισμούς της Πάτρας, που παραβρέθηκαν στο Συνέδριο και  εστίασαν σε ζητήματα που τους ενδιαφέρουν.  

Το ΔΣ του ΝΟΠ αισθάνεται την βαθειά υποχρέωση να ευχαριστήσει:

  • το Πανεπιστήμιο Πατρών και τους υπεύθυνους καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανδρουλάκη Γεώργιο και Παπαδημητρίου Δήμητρα για την αγαστή συνεργασία και την πολλαπλή υποστήριξη.
  • Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αντιπεριφερειάρχη Αλεξόπουλο Γρηγόρη για την οικονομική συνδρομή στην υλοποίηση του Συνεδρίου και για την σημαντική παρουσία του στις εργασίες.
  • Τον Δήμο Πατρέων και το Επιμελητήριο Αχαΐας για την παραχώρηση των χώρων διεξαγωγής του Συνεδρίου, καθώς και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Δυτ.Ελλάδος για την υποστήριξη.
  • Τους χορηγούς του Συνεδρίου τις εταιρίες «Επανέναρξις», Μαχρώ -Βομηχανία Χρωμάτων, DUR, TechCoolKONDILIS, τα ξενοδοχεία ASTIR & Galaxy.
  • Τους χορηγούς επικοινωνίας: εφημερίδες «Πελοπόννησος» & «Η Γνώμη» , τα ενημερωτικά μέσα “BEST” &  “SKAI-Patras”

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους σαράντα περίπου εθελοντές και εθελόντριες που  καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ εργάστηκαν ακατάπαυστα και βοήθησαν στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου. Ο ΝΟΠ καλεί όλους τους εθελοντές να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν τις δραστηριότητες του ΝΟΠ και τους προσφέρει σημαντικές προσφορές στις συνδρομές.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συνεργάτες και τα μέλη του ΝΟΠ που στήριξαν και βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του Συνεδρίου, με προεξέχοντες τον οικονομικό διευθυντή του ΝΟΠ Νίκο Κανταράκη και κυρίως τον πανταχού παρόντα Γιάννη Ζαφειρόπουλο χωρίς την συμβολή του οποίου το Συνέδριο δεν θα είχε την επιτυχία που αναφέρουμε.

"Γιατί η Πάτρα είναι ΝΟΠ και ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα"

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ