Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Διοίκηση Ο Βασίλης Τουντόπουλος εκ μέρους του  ΝΟΠ στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας Πελοπόννησος. Θεματική Ενότητα «Αθλητισμός: υποδομές, τουρισμός ως προϋποθέσεις ανάπτυξης».  Οι θέσεις του ΝΟΠ για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την λειτουργία του Ομίλου και τους παράκτιους αγώνες.
Κλίκ για μεγέθυνση
ΝΟΠ: Διοίκηση Ο Βασίλης Τουντόπουλος εκ μέρους του  ΝΟΠ στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας Πελοπόννησος. Θεματική Ενότητα «Αθλητισμός: υποδομές, τουρισμός ως προϋποθέσεις ανάπτυξης».  Οι θέσεις του ΝΟΠ για την ανάπτυξη του αθλητισμού, την λειτουργία του Ομίλου και τους παράκτιους αγώνες.

Στην θεματική Ενότητα «Αθλητισμός: υποδομές, τουρισμός ως προϋποθέσεις ανάπτυξης», παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Βασιλειάδη, ο Βασίλης Τουντόπουλος (μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ και υπεύθυνος οργάνωσης του Ομίλου) παρουσίασε τις προτάσεις του ΝΟΠ για τον αθλητισμό στην Πάτρα και για την σύγχρονη οργάνωση και λειτουργία ενός ερασιτεχνικού αθλητικού ομίλου.

Ο ΝΟΠ εινια παρόν σε όλα τα γεγονότα που αφορούν την Πατρα και ευρύτερα. Ήταν πάντα και παραμένει όπως αναδεικνύεται καθημερινά ένας σημαντικός πυλώνας της αθλητικής και κοινωνικής ζωής στην πόλη, παραθέτοντας τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις προς όφελος αποκλειστικά της νεολαίας της πόλης και των πολιτών της.

«Γιατί ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα και η Πάτρα εινια ΝΟΠ»

Από το δελτίο τύπου της εφημερίδας Πελοπόννησος (http://pelop.gr/?page=article&DocID=468743&srv=107)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»

Το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕλλΕΕΔΑΑ και σύμβουλος οργάνωσης του ΝΟΠ, Βασίλης Τουντόπουλος έκανε την εξής τοποθέτηση: «Στην πόλη παρατηρούμε μια μεγάλη ετερογένεια στη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Κάποιες τις διαχειρίζονται το ΠΕΑΚ, κάποιες ο Δήμος και κάποιοι ιδιώτες. Ολοι εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό είμαστε άμεσοι φορείς δημιουργίας τουριστικής κατανάλωσης. Φιλοξενούμε ομάδες εσωτερικού και εξωτερικού. Για παράδειγμα ο ΝΟΠ έχει φιλοξενήσει πολλές ομάδες από το εξωτερικό. Είμαστε πρέσβεις της πόλης και εδώ στην Πάτρα και όταν πάμε αλλού. Μπορούμε να προωθούμε τα προϊόντα της πόλης μας. Δεν είναι δυνατόν αυτήν την στιγμή στη Μαρίνα να είναι χαλασμένες οι δυο πλωτές εξέδρες. Χρειάζονται νέες εγκαταστάσεις, αυξάνουν το capacity. Η πόλη έχει θρησκευτική μνημεία, έχει αρχαία μνημεία και είναι και κόμβος σε γειτονικά. Στην πόλη μας έχουμε 3 Πανεπιστημιακά ιδρύματα που μπορούν να ασχοληθούν με τον Αθλητικό Τουρισμό, που μπορούν να καταγράψουν το όφελος από αυτόν. Να δημιουργηθούν από τους φορείς και κοινά μοντέλα ανάπτυξης, να μπουν όλοι στην ίδια λογική. Πρέπει να συνταχθούν νέα master plans και να επικαιροποιούνται. Οι αθλητικοί φορείς πρέπει να ενισχύσουν τον ρόλο τους ως φορείς αθλητικού τουρισμού. Αυτό που συζητάμε εμείς είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου φορέα, σε πρώτη φάση συντονισμού, να καταγράφει γεγονότα, να λειτουργεί ως ένα destination marketing organisation. Οπως ανέφερε και ο Υφυπουργός ο Δήμος της Βαρκελώνης έχει μια ιστοσελίδα, «Visit Barcelona», στην οποία μπαίνει κάποιος και βλέπει τα πάντα για την πόλη. Το σχήμα στο οποίο αναφέρομαι πρέπει να είναι μικρό και ευέλικτο που θα στελεχωθεί με ανθρώπους της αγοράς, με υβριδική χρηματοδότηση, δεν είναι ανάγκη να είναι κρατική. Μπορεί να βρεθεί μέχρι και η Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Η Πάτρα έχει αποδείξει ότι όσες φορές συνεργαστήκαμε πετύχαμε πολλά πράγματα».

#NOPatrasNauticalClub

 

Μιλώντας για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του 2019 στην Πάτρα και τον αθλητικό τουρισμό ως αναπληρωματικό μέλος ΔΣ της ΕλλΕΕΔΑΑ και εκπρόσωπος του Ν.Ο.Πατρών στο 6ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ...

Το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των παρευρισκομένων μας κάνει αισιόδοξους ότι το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) που διοργανώνεται στην Πάτρα 16-18 Νοεμβρίου 2018 από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και τον Ναυτικό Ομίλο Πατρών με τίτλο "Τα Αθλητικά Γεγονότα ως Εργαλεία Ανάπτυξης", θα έχει σημαντική ανταπόκριση από τους φορείς της πόλης και όχι μόνο...

#elleda #congress #sporttourism #NOPatrasnauticalclub #NOP #pelopanaptixi

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ