Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Ενημέρωση Ο ΝΟΠ συμμετέχει ενεργά στις δράσεις για την ανάδειξη του αθλητισμού ως μια ουσιαστική και υγιεινή επιλογή ζωής για όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικού περιβάλλοντος
Κλίκ για μεγέθυνση

Άνοιξε την Κυριακή (23/09) η Ευρωπαική Εβδομάδα Αθλητισμού #BEACTIVE 23-30 Σεπτεμβρίου! Ένα πρόγραμμα της Ευρωπαικής Επιτροπής για την προαγωγή της άθλησης όλο το χρόνο σε κάθε ηλικία που το αγαπήσαμε πολύ και το δουλεύουμε με πολλή όρεξη! Καλή επιτυχία σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, μα πάνω απ´όλα καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας με τις 250 δράσεις σε όλη την επικράτεια!

Official opening today of the European Week of Sport #BEACTIVE 23-30 September! A European Commission program for the promotion of sport for all throughout the whole year! Good luck to all countries participating in the program, good luck to Greece and to the 250 activities taking place all around the country!

O Ναυτικός Όμιλος Πατρών στην διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Πάτρα με φιλοδοξία να συνδυάσει τον αθλητισμό (κολύμπι-υδατοσφαίριση) με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την διασκέδαση και την φιλία.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Ομίλου θα διεξαχθεί διήμερο φιλικό τουρνουά υδατοσφαίρισης με προσκεκλημένες  ομάδες υδατοσφαίρισης παίδων (κάτω των 15 ετών) από την Κέρκυρα (ΝΑΟ Κέρκυρας) και την Κεφαλονιά (ΝΟ Αργοστολίου). Οι συμμετέχοντες αθλητές θα φιλοξενηθούν από τον ΝΟΠ σε μια προσπάθεια να ενδυναμωθούν οι φιλικές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ιστορικών σωματείων του Ιονίου, καθώς και των αθλητών τους.

Επίσης το Σάββατο 30/09, σε διάλειμμα των αγώνων υδατοσφαίρισης σχεδιάζονται αγώνες επίδειξης κολύμβησης από τα παιδιά (κάτω των δέκα ετών)  των ακαδημιών εκμάθησης κολύμβησης του ΝΟΠ.

Οι αθλητικές δράσεις που θα διεξαχθούν το διήμερο αποσκοπούν επίσης να προσελκύσουν κόσμο και να προβάλουν τα αθλήματα της κολύμβησης και πόλο μεταξύ των πολιτών και της νεολαίας της Πάτρας, ενθαρρύνοντας την υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής μέσω της άσκησης και της διασκέδασης.

Τέλος η αθλητική βραδιά θα κλείσει με ένα εκπαιδευτικό και πολιτιστικό γεγονός. Στις 20:30 στην πισίνα του ΝΟΠ έχει προσκληθεί να μιλήσει και να παρουσιάσει εικόνες ο σημαντικός πατρινός αστροφυσικός παλιός αθλητής του ΝΟΠ και επίτιμο μέλος του Δρ.Διονύσης Σιμόπουλος, που έχει διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντής του Ευγενίδιου Πλανηταρίου. Εκτός από το ενδιαφέρον ενημερωτικό μέρος της επιστημονικής παρουσίασης,  προσπάθεια του ΝΟΠ είναι να αναδειχτεί και η σύνδεση του αθλητισμού με την παιδεία.  H εκπαίδευση, η επιστημονική καριέρα και ο αθλητισμός δεν είναι αντικρουόμενα, αν υπάρχει στόχος, κίνητρο, συστηματική προσπάθεια και τέλος υποστηρικτικό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα του ΝΟΠ

Αθλητισμός - Εκπαίδευση - Επικοινωνία – Διασκέδαση – Πολιτισμός
Sports –Education – Culture - Communication - Fun & Friendship
During the European Week of Sports (23-30/09/2017) Patras Nautical Club is planning a multi aspects event integrating sport, education, culture and fun.
https://www.facebook.com/events/1684612675167046/permalink/1714629328832047/?ref_newsfeed_story_type=regular&action_history[%7B%22surface%22%3A%22newsfeed%22%2C%22mechanism%22%3A%22feed_story%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]

#BEACTIVE #BeActiveHellas #europeancommission #sport #fun, #NOP,

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ