Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Διοίκηση Μια σπουδαία προσφορά από το γυμναστήριο Studio6 του Παν.Βουλουξή προς τον ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση
ΝΟΠ: Διοίκηση Μια σπουδαία προσφορά από το γυμναστήριο Studio6 του Παν.Βουλουξή προς τον ΝΟΠ

Ο Παναγιώτης Βουλουξής σημαντικός πρώην αθλητής και πολίστας με την ομάδα του ΝΟΠ και σήμερα διευθυντής και ιδιοκτήτης του υπερσύγχρονου χώρου εκγυμνασης Studio6  @Studio6 (στην Ερμού 21- 4ος-5ος όροφος) προσχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσφορά προς τον ΝΟΠ.

Με δική του πρωτοβουλία ανέλαβε την εκγύμναση της ανδρικής (νέων & εφηβικής) ομάδας υδατοσφαίρισης του Ομίλου συμμετέχοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια για την ανάδειξη του ΝΟΠ σε πρωταγωνιστή στο υγρό στίβο, όπως ταιριάζει στην ιστορία και την παράδοση του ΝΟΠ. Σε συνεργασία με τους πρώην συναθλητές του και σήμερα τεχνικούς στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Ομίλου (τον Κώστα Σακαλή και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο) έχουν καταρτίσει ένα κατάλληλο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης και συστηματικής παρακολούθησης των νεαρών αθλητών του ΝΟΠ. Οι αθλητές του Ομίλου έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν εξειδικευμένες συνεδρίες εκγύμνασης στα πολλαπλά σύγχρονα όργανα του γυμναστηρίου κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση του Π.Βουλουξή.  

Το ΔΣ του Ομίλου και η γενικότερα οικογένεια του ΝΟΠ του ευχαριστεί θερμά τον Π.Βουλουξή για την προσφορά του, που αναδεικνύει περίτρανα ότι ο ΝΟΠ είναι μέρος της κοινωνίας της πόλης και μπορεί να γίνει ξανά πρωταγωνιστής μόνο με την στήριξη και την συμβολή όλων.  

Ας έχουμε πάντα υπόψη αυτό που αναφέρει και ο Πρόεδρος του ΝΟ Χίου σε ανοικτή επιστολή του και ισχύει απόλυτα και για τον ΝΟΠ.:

 

«Το Σωματείο είναι οι αθλητές του, οι γονείς τους, οι φίλοι του και οι οπαδοί του. Τα μέλη της διοίκησης, προερχόμενα συνήθως από τις παραπάνω τάξεις, επιφορτίζονται με το όχι πάντα ευχάριστο βάρος της λειτουργίας του Σωματείου, αναζητώντας πόρους (το δυσκολότερο κομμάτι), εξασφαλίζοντας εκπτώσεις και χορηγίες για τα έξοδα των αποστολών ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος που καλούνται να καλύψουν οι γονείς, αφιερώνοντας πολύ από τον προσωπικό χρόνο τους. Χρόνο που τον στερούν από την οικογένειά τους για να τον προσφέρουν απλόχερα στη μεγάλη «οικογένεια» του σωματείου. Σε αυτήν την προσπάθεια, αν βρεθούν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά κι όχι μόνο, για λίγο ή για περισσότερο καιρό, είναι ευχής έργο και μεγάλη τύχη. Ειδικότερα αν η βοήθεια δοθεί σε στιγμές κρίσιμες για την ίδια τη συνέχιση της ύπαρξης του Σωματείου, τότε δε θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται ως «αλεξιπτωτιστές» αλλά ως «από μηχανής Θεοί». (https://www.facebook.com/PatrasNauticalClub/posts/669067023304471)

 

Ευχαριστούμε πολύ αγαπητέ Παναγιώτη Βουλουξή και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επαγγελματικό χώρο που διάλεξες να ασχοληθείς εφοδιασμένος με γνώσεις, εμπειρία αλλά και κοινωνική ευαισθησία προσφέροντας αφιλοκερδώς στον Ομιλο που αγωνίστηκες και είναι κομμάτι (και θα συνεχίζει να είναι όσο υπάρχουν άτομα όπως εσύ) της κοινωνίας και της παράδοσης της Πάτρας.  

 

Studio6 - Group Personal Training

Ερμού 23 – 4ος οροφος Πατρα, Greece 26221

Tel.261 301 2688

www.studio6.gr

 

Studio6 - Group Personal Training

https://www.facebook.com/StudioSix.GroupPersonalTraining/

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ