Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30/09/2017) #BeActive . «Μια Αθλητική Βραδιά με Αστέρια». Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
Κλίκ για μεγέθυνση
Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30/09/2017) #BeActive . «Μια Αθλητική Βραδιά με Αστέρια». Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Αθλητισμός - Εκπαίδευση - Επικοινωνία Διασκέδαση Πολιτισμός 

Sports –Education – Culture - Communication - Fun & Friendship

#BeActive – European Week of Sports 2017

Αθλητικό και πολιτιστικό διήμερο που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (23-30/09/2017) #BeActive *

«Μια Αθλητική Βραδιά με Αστέρια»

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ (Ακτή Δυμαίων)

Θα μιλήσει και θα παρουσιάσει εικόνες ο συμπολίτης αστροφυσικός

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στην διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα γίνουν αγώνες υδατοσφαίρισης παιδικών ομάδων (Κ15), στα πλαίσια της “ Α! ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ” με τη συμμετοχή των ομάδων:

• Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου-ΝΟΑ

• Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας-ΝΑΟΚ

• Ναυτικός Όμιλος Πατρών-ΝΟΠ

• Ναυταθλητική Ένωση Πάτρας ΝΕΠ


Στην πολιτιστική εκδήλωση του Σαββάτου συμμετέχουν :

η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας ΩΡΙΩΝ με τηλεσκόπια Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας "Ωρίων""

η νεαρή καλλιτέχνιδα Athina Fus με τραγούδια στο μουσικό διάλειμμα Athina Fus

Ιδιαίτερη “γεύση” στην εκδήλωση θα δώσει με τα ξεχωριστά παραδοσιακά  προϊόντα της, η πατρινή εταιρία Σ.Γ. Σκιαδαρέση @Skiadaresis Greek Delights

O NOΠ για την εκδήλωση:

O Ναυτικός Όμιλος Πατρών στην διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Πάτρα με φιλοδοξία να συνδυάσει τον αθλητισμό (κολύμπι-υδατοσφαίριση) με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την διασκέδαση και την φιλία.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο του Ομίλου θα διεξαχθεί διήμερο φιλικό τουρνουά υδατοσφαίρισης με προσκεκλημένες  ομάδες υδατοσφαίρισης παίδων (κάτω των 15 ετών) από την Κέρκυρα (ΝΑΟ Κέρκυρας) και την Κεφαλονιά (ΝΟ Αργοστολίου). Οι συμμετέχοντες αθλητές θα φιλοξενηθούν από τον ΝΟΠ σε μια προσπάθεια να ενδυναμωθούν οι φιλικές σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των ιστορικών σωματείων του Ιονίου, καθώς και των αθλητών τους.

Επίσης το Σάββατο 30/09, σε διάλειμμα των αγώνων υδατοσφαίρισης σχεδιάζονται αγώνες επίδειξης κολύμβησης από τα παιδιά (κάτω των δέκα ετών)  των ακαδημιών εκμάθησης κολύμβησης του ΝΟΠ.

Οι αθλητικές δράσεις που θα διεξαχθούν το διήμερο αποσκοπούν επίσης να προσελκύσουν κόσμο και να προβάλουν τα αθλήματα της κολύμβησης και πόλο μεταξύ των πολιτών και της νεολαίας της Πάτρας, ενθαρρύνοντας την υιοθέτηση υγιεινού τρόπου ζωής μέσω της άσκησης και της διασκέδασης.

Τέλος η αθλητική βραδιά θα κλείσει με ένα εκπαιδευτικό και πολιτιστικό γεγονός. Στις 20:30 στην πισίνα του ΝΟΠ έχει προσκληθεί να μιλήσει και να παρουσιάσει εικόνες ο σημαντικός πατρινός αστροφυσικός παλιός αθλητής του ΝΟΠ και επίτιμο μέλος του Δρ.Διονύσης Σιμόπουλος, που έχει διατελέσει για πολλά χρόνια διευθυντής του Ευγενίδιου Πλανηταρίου. Εκτός από το ενδιαφέρον ενημερωτικό μέρος της επιστημονικής παρουσίασης,  προσπάθεια του ΝΟΠ είναι να αναδειχτεί και η σύνδεση του αθλητισμού με την παιδεία.  

H εκπαίδευση, η επιστημονική καριέρα και ο αθλητισμός δεν είναι αντικρουόμενα, αν υπάρχει στόχος, κίνητρο, συστηματική προσπάθεια και τέλος υποστηρικτικό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον.

 

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα του ΝΟΠ

*The European Week of Sport runs from the 23 – 30 of September, with events taking place across Europe throughout the month. Visit the new and revamped #BeActive webpage to find a local event near you: http://ec.europa.eu/sport/week/
Join a Europe-wide movement and help us spread the word about the benefits of sport and physical activity by inviting your friends to the European Week of Sport event.
Remember you can #BeActive anywhere! Why don’t you take your friends to the park, the beach or just out for a walk? Being active is being social!

Ready to #BeActive, Europe?
The European Week of Sport kicks-off its 3rd annual Week to promote sport and physical activity for everyone, regardless of age, background or fitness level.
This year it’s even bigger and even better! It brings together 32 countries and 35 European partners to encourage a healthy, happy and inclusive #BeActive society.

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2022 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ