Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ : Υδρογυμναστική – AQUA AEROBIC & Κολύμβηση. Ενημέρωση για την έναρξη  νέων προγραμμάτων για ενήλικες .
Κλίκ για μεγέθυνση

Σε πλήρη λειτουργία μπαίνει σταδιακά το ανοικτό Κολυμβητηρίο του ΝΟΠ (στην Ακτή Δυμαίων), καθώς μετά το πρόγραμμα κολύμβησης ενηλίκων (κοινό) που ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα σειρά παίρνει το πρόγραμμα ενηλίκων της υδρογυμναστικής (ACQUA AEROBIC).

Από την Δευτέρα 15 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρώτο τμήμα του επιτυχημένου από προηγούμενες χρονιές πρόγραμμα ACQUA AEROBIC.

Το πρόγραμμα υδρογυμναστικής (ACQUA AEROBIC) θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα,  Τρίτη,  Πέμπτη, από τις 16:30 έως τις  17:30 με την έμπειρη προπονήτρια κα. Αλεξάνδρα Καραγιάννη.

Τι χρειάζεται για την εγγραφή

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν από την κούραση της ημέρας, να νοιώσουν ευεξία και να τονώσουν το σώμα τους διασκεδάζοντας αθλούμενοι μέσα στο νερό. Οσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση γιατρού ότι μπορούν να παρακολουθήσουν αθλητικές δραστηριότητες και δεν παρουσιάζουν προβλήματα υγείας.

Να τονισθεί ότι τα προγράμματα ενηλίκων-κοινού, απευθύνονται σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες της Πάτρας, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Ομίλου ή όχι.

Να ενημερώσουμε επίσης ότι η κολύμβηση κοινού-ενηλίκων ξεκινώντας από την Δευτέρα 08 Μαΐου, διεξάγεται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ,  στην υπέροχη ανοικτή πισίνα του Κολυμβητηρίου του ΝΟΠ, κάτω από την συνεχή επιτήρηση και καθοδήγηση έμπειρων δασκάλων.

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική Γραμματεία του ΝΟΠ στο τηλέφωνο 2610 317766, καθημερινά από τις 10.00 έως τις 20.30 και το Σάββατο πρωί.

Οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ΝΟΠ, μπορούν για τους οποίους έχει προβλεφθεί ειδική τιμή.

Τι είναι το Πρόγραμμα Υδρογυμναστικής?

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν από την κούραση της ημέρας, να νοιώσουν ευεξία και να τονώσουν το σώμα τους αθλούμενοι μέσα στο νερό, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου του (

Τα οφέλη της υδρο-γυμναστικής (Acqua-Aerobics)

  • Εχει χαμηλό αντίκτυπο στις αρθρώσεις
  • Ελαχιστοποιεί τον πόνο στους μυς
  • Βελτιώνει την μυϊκή αντοχή
  • Είναι ιδανικό για άτομα με προβλήματα ισορροπίας
  • Βελτιώνει φυσική δύναμη και την αντοχή
  • Κρατά το σώμα δροσερό κατ την διάρκεια της άσκησης
  • Καίει μεγάλες ποσότητες θερμίδων
  • Αναπτύσσει την ευελιξία
  • Είναι διασκεδαστικό και απολαυστικό
Eνα μικρό ενημερωτικό βίντεο για το Αcqua-aerobics

(Από την Ιωάννα Βαπορίδη- Aquabirth.gr, Athinna swimming center.)

Άσκηση στο νερό. Με τη μέθοδο αυτή δουλεύουμε ομοιόμορφα όλα τα μέρη του σώματος χωρίς κραδασμούς και επιβαρύνσεις των αρθρώσεων. Το acqua aerobic συνιστάται σ' όλες τις περιπτώσεις, γι' αρχάριους και για προχωρημένους. Ενδείκνυται επίσης για παχύσαρκα άτομα, γι' άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, εγκύους, ηλικιωμένους κι άτομα με ειδικές ανάγκες.

https://www.youtube.com/watch?v=LEw8uxrnDhM

WaterGym® is a fun, water aerobics workout that teaches you to use water as a powerful gym. You'll mimic sports workouts in water, such as running, biking, weight lifting and kick-boxing, while getting the benefits of weights, aerobics and stretching in one workout! For over 25 years, WaterGym® has helped thousands of men & women of all ages to look and feel their best.

See more videos and fun workout tips at: http://www.watergym.com

https://www.youtube.com/watch?v=cS6rowfwEyo

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2021 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ