Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Διοίκηση Επίσκεψη μελών του ΔΣ του ΝΟΠ στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας. Εποικοδομητική συζήτηση και στήριξη
Κλίκ για μεγέθυνση

Αντιπροσωπεία μελών του ΔΣ του ΝΟΠ αποτελούμενη από τον Μάκη Γεωργαρά, τον Βασίλη Τουντόπουλο, τον Δημήτρη Πολύζο και τον Τάκη Καλοκαιρινό, είχαν την Πέμπτη (12/04) προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Αχαΐας κ.Γρηγόρη Αλεξόπουλο. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αχαΐας, Δημήτρης Μπιτσάκος υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού και η κα.Δέσποινα Καρασούλη, υπεύθυνη Οικονομικών θεμάτων.  Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση στον κ.Γρηγόρη Αλεξόπουλο του προγράμματος προσεχών αθλητικών εκδηλώσεων του ΝΟΠ και το αίτημα του Ομίλου για την ποικιλότροπη υποστήριξη αυτών από την Περιφέρεια.  

Ο Αντιπεριφεριάρχης Αχαΐας κ.Γρ.Αλεξόπουλος συνεχάρει τον ΝΟΠ για το πλούσιο και σημαντικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ομίλου, που προάγουν τον αθλητισμό στην νεολαία και προβάλουν διεθνώς την Πάτρα και δεσμεύτηκε να εξετάσει θετικά το αίτημα του ΝΟΠ . Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα» και οι όλες αρχές της πόλης οφείλουν να βρίσκονται δίπλα και να στηρίζουν τον Όμιλο. Στο πλαίσιο αυτό με δική πρωτοβουλία ζήτησε να συμβάλει όπου του ζητηθεί προς την κυβέρνηση, για την γρήγορη διευθέτηση του χώρου του ΝΟΠ στο παραχωρούμενο παραλιακό μέτωπο.  

Η διοίκηση του ΝΟΠ ευχαριστεί θερμά τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης Αχαΐας, Αντιπεριφεριάρχη κ.Γρ. Αλεξόπουλο, για την ηθική υποστήριξη και σύμπλευση με τους στόχους και τις δράσεις του ΝΟΠ και φιλοδοξεί για την ουσιαστική εμβάθυνση της συνεργασίας σε όλους τους τομείς προς όφελος της νεολαίας της Πάτρας και των πολιτών της.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός των εκδηλώσεων του ΝΟΠ για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνει τα εξής:  

  1. Πρόταση για διοργάνωση της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος μίνι-παίδων (παιδιά κάτω των 13 ετών) στην Πάτρα στις 20-22 Ιουλίου 2018.
  2. Πρόταση για φιλοξενία εθνικών ομάδων νέων ανδρών Ελλάδας και Σερβίας για  προπονητική προετοιμασία στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ στις 06-11 Αυγούστου 2018.  Στην διάρκεια της κοινής προετοιμασίας θα διοργανωθεί και σεμινάριο για  προπονητές υδατοσφαίρισης στο οποίο θα διδάξουν οι δύο εθνικοί προπονητές.
  3. Φιλοξενία της Ομοσπονδιακής Ομάδας υδατοσφαίρισης (Κ16) του Οντάριο Καναδά, για κοινή προπονητική προετοιμασία με τις ομάδες υποδομών του ΝΟΠ (06-16 Ιουλίου 2018)
  4. Φιλοξενία της τουρκικής ομάδας υδατοσφαίρισης ΕΜΚΑ Κωνσταντινούπολης  στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ για 08-11 Μαϊου 2018, για κοινή φιλική προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του ΝΟΠ.
  5. Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών και την συνεργασία του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας (Οκτώβριος 2018).  Δράσεις για την Ιστιοπλοΐα : Κύπελλο Φθινοπώρου 2018 – Wednesday’s Cup (Μάιος 2018).
  6. Οργάνωση Δράσεων προαγωγής του ναυταθλητισμού και του υγιούς δραστήριου τρόπου ζωής με καθημερινή άσκηση για όλες τις ομάδες του πληθυσμού, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive (τελευταία εβδομάδα Σεπτεμβρίου 2018).
  7. Δράσεις για την Ιστιοπλοΐα : Wednesday’s Cup (Μάιος-Ιούνιος  2018).
  8. Κύπελλο Φθινοπώρου - Autumns Cup 2018. Διασυλλογικός αγώνας Ιστιοπλοΐας (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2018)
  9. Κολυμβητικοί αγώνες Κυπέλλου Άνοιξης 2018, 21-22 Απριλίου 2018

10.  Ανάπτυξη προγράμματος κολύμβησης υδατοσφαίρισης για ΑΜΕΑ – συνεργασία με Special Olympics Hellas

11.  Ενδιαφέρον για ενεργή συμμετοχή του ΝΟΠ στο Πρόγραμμα «Σχολικής Κολύμβησης» για την επόμενη σχολική περίοδο

12.  Συν-διοργάνωση από τον ΝΟΠ και το Πανεπιστήμιο Πατρών του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ)  με Διεθνή συμμετοχή και τίτλο «ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» στην Πάτρα, 16-18 Νοεμβρίου 2018

Να τονίσουμε επίσης ότι η επόμενη αθλητική περίοδος 2018-2019 θα είναι μια επετειακή χρονιά, ορόσημο για τον Όμιλο, καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΝΟΠ το Απρίλιο του 1929, και τα είκοσι χρόνια από την συμμετοχή του στο τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλου LEN Trophy (το 1999). Παράλληλα η διοργάνωση από την πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων 2019 δεν θα πρέπει  να αγνοήσει την συμβολή του ΝΟΠ στην αθλητική παράδοση και ιστορία της πόλης, και ο Όμιλος σχεδιάζει και μπορεί να στηρίξει ποικιλοτρόπως την επιτυχή τέλεσή τους προς όφελος της Πάτρας.

#NOPatrasNauticalClub

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ