Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Διοίκηση. Τα κυριώτερα σημεία απο την Γενική Συνέλευση του ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης του ΝΟΠ.

Μετά την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του ΝΟΠ, η οποία διεξήχθη την Δευτέρα 26/02/18, το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει τα ακόλουθα:
• Το κλίμα της Συνέλευσης ήταν απόλυτα σύμφωνο με το κύρος και την ιστορία του σπουδαίου ΝΟΠ. Με εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις και με εξαιρετικά παραγωγική συζήτηση.
• Διαπιστώθηκε σημαντική αθλητική πρόοδος του Ομίλου σε όλους τους τομείς, Υδατοσφαίρισης, Κολύμβησης, Ιστιοπλοΐας.
• Διαπιστώθηκε το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο του Ομίλου μέσα από το καλλιεργούμενο τρίπτυχο δράσεων «Αθλητισμός-Παιδεία-Πολιτισμός».
• Διεξήχθη εκτεταμένη συζήτηση για τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ σε σχέση με το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Αποφασίστηκε η μετάβαση στην Αθήνα μελών του ΔΣ για συνάντηση με τους αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να ενημερωθεί η Κυβέρνηση για τις θέσεις του ΝΟΠ
• Παρουσιάστηκε, και έγινε αποδεκτή, η νέα οργανωτική δομή του Ομίλου, που έχει στόχο κυρίως την οικονομική αυτονομία του. Προγραμματίζεται η αναθεώρηση του καταστατικού με την ενσωμάτωση των αλλαγών.
• Αποφασίστηκε να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΝΟΠ να επαναδραστηριοποιηθούν με διαγραφή των οφειλών τους μέχρι και το έτος 2015. Τα μέλη του Ομίλου μπορούν να ενεργοποιηθούν εφόσον καταβάλουν μόνο τις συνδρομές των ετών 2016 και 2017, συνολικού ποσού 60€, έως 30/04/2018. Τα μέλη που την 01/05/2018 δεν είναι οικονομικά ενήμερα μέχρι και το έτος 2017, θα διαγραφούν από το μητρώο μελών του ΝΟΠ αυτοδικαίως, σύμφωνα με το καταστατικό. Τυχόν μεταγενέστερη ενεργοποίησή τους θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη καταστατική διαδικασία για τα νέα μέλη.
• Συζητήθηκαν οι οικονομικές εκκρεμότητες του Ομίλου, βεβαιωμένες και δυνητικές, σε χρονικό βάθος προ της δεκαετίας έως και σήμερα, που συνεχίζουν να αποτελούν ένα σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη του ΝΟΠ. Η σημερινή διοίκηση έθεσε ως πρώτο στόχο την ανατροπή αυτής της κατάστασης, πράγμα που ενέχει μεγάλες δυσκολίες.
• Τέλος έγινε αναφορά σε δικαστικές εκκρεμότητες που ταλαιπωρούν τον ΝΟΠ και επηρεάζουν σημαντικά τη λειτουργία του, όπως η υπόθεση πρώην υπαλλήλου του Ομίλου και η υπόθεση διεκδίκησης περιουσιακών του στοιχείων. Η διοίκηση διαβεβαίωσε ότι επιθυμεί την ήπια, εξωδικαστική επίλυση των θεμάτων αυτών βασιζόμενοι κυρίως στην ηθική υπόσταση της κάθε υπόθεσης και ευελπιστεί σε αντίστοιχη προαίρεση από όλες τις πλευρές.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τα Μέλη του ΝΟΠ που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, προσήλθαν και τίμησαν με τη παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση.

Μετά τιμής για το ΔΣ του ΝΟΠ

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ