Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Διοίκηση. Υπόμνημα της Διοίκησης  προς τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, σχετικά για τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ στο νότιο πάρκο. Αίτημα του ΝΟΠ να παραμείνουν οι εγκαταστάσεις του συνδεδεμένες με την πόλη και να συμπεριληφθούν στο παραχωρούμενο παραλιακό μέτωπο στον Δήμο Πατρέων.
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Διοίκηση. Υπόμνημα της Διοίκησης  προς τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, σχετικά για τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ στο νότιο πάρκο. Αίτημα του ΝΟΠ να παραμείνουν οι εγκαταστάσεις του συνδεδεμένες με την πόλη και να συμπεριληφθούν στο παραχωρούμενο παραλιακό μέτωπο στον Δήμο Πατρέων.

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Πάτρα του πρωθυπουργού και υπουργών, στα πλαίσια του Περιφερειακού Συνεδρίου Ανάπτυξης (που οργανώθηκε στην πόλη στις 05-06/02) η διοίκηση του ΝΟΠ ενημέρωσε την κυβερνητική αντιπροσωπεία σχετικά με την θέση της στην προγραμματιζόμενη παραχώρηση του παραλιακού μετώπου στην πόλη.

Με επιστολή που απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσιπρά, ο ΝΟΠ εκφράζει την επιθυμία του να συμπεριληφθούν οι εγκαταστάσεις του, στο παραχωρούμενο προς τον Δήμο Πατρέων κομμάτι του παραλιακού μετώπου, καθώς η ιστορία, η παράδοση και οι δράσεις του ΝΟΠ είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την πόλη και έτσι πρέπει να παραμείνουν προς όφελος της νεολαίας και των πατρινών.

Η επιστολή αναφέρει :

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΞΙΟΤΙΜΟ, ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
ΥΠΟΜΝΗΜΑ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών, σχεδόν 90 χρόνια μέχρι σήμερα καλλιεργεί με μεγάλη συνέπεια και επιτυχία τον ερασιτεχνικό ναυτικό αθλητισμό. Προσφέροντας τη δυνατότητα υγιούς άθλησης σε μεγάλο αριθμό νέων παιδιών, και πάντα σε σχέση με τη παιδεία και τον πολιτισμό.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να μεριμνήσετε έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η δυνατότητα να συνεχίσει ο Ναυτικός ¨Όμιλος Πατρών να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην αθλούμενη νεολαία της πόλης μας. Αυτό προϋποθέτει τη συνέχιση της λειτουργίας του, στις σημερινές του παράκτιες εγκαταστάσεις.
Οι εγκαταστάσεις αυτές κατασκευάστηκαν με χρήματα της Κυβέρνησης και μελών του ΝΟΠ το 2000, έχουν νομιμοποιηθεί από το κράτος και ανήκουν κατά χρήση στο ΝΟΠ.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να παρέμβετε, προκειμένου ο ΝΟΠ να παραμείνει χρήστης των εγκαταστάσεών του. Μετά την κατάργηση της ζώνης λιμένα, πληροφορούμεθα πως οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στον αέρα, λόγω της μετατροπής της γης σε αιγιαλό και παραλία, καθώς και λόγω προβλήματος με τις γραμμές αιγιαλού.
Παρακαλούμε για την προσωπική σας σχετική εντολή, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις μας, τις οποίες και να δυνάμεθα να συντηρούμε και να τις κάνουμε λειτουργικές συμπληρώνοντας τες, ώστε να συνεχίσουμε, (σε αντίστοιχο χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η παραχώρηση στο Δήμο Πατρέων), να λειτουργούμε, προσφέροντας στην αθλούμενη νεολαία της πόλης μας.
Συνημμένα σας καταθέτουμε αίτημα το οποίο υποβάλαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας και το οποίο έχει γίνει αποδεκτό.
Με εξαιρετική τιμή
για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών
Ο Πρόεδρος              Ο Γεν. Γραμματέας
Πέτρος Καθρέπτας,   Τάκης Καλοκαιρινός

Το ΔΣ του ΝΟΠ εξουσιοδότησε τον δημοτικό σύμβουλο και μέλους του ΝΟΠ, κ.Νίκο Τζανάκο Nikos Tzanakos, να επιδώσει την επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα

#NOPatrasNauticalClub, #NOP

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ