Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

NOΠ: Ενημέρωση 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες – Πάτρα 2019. Ορίστηκε η οργανωτική επιτροπή – Απουσία εκπροσώπων του ΝΟΠ
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Ενημέρωση 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες – Πάτρα 2019. Ορίστηκε η οργανωτική επιτροπή – Απουσία εκπροσώπων του ΝΟΠNOΠ: Ενημέρωση 2οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες – Πάτρα 2019. Ορίστηκε η οργανωτική επιτροπή – Απουσία εκπροσώπων του ΝΟΠ

Στην διάρκεια της εβδομάδος που πέρασε, στα πλαίσια της ανάθεσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων -Πάτρα 2019, ήρθαν στην Πάτρα και έγιναν δεχθεί από τον Δήμαρχο Πατρέων κ.Κ.Πελετίδη, ο υφυπουργός Αθλητισμού κ.Γ.Βασιλιάδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.Σ.Καπράλος και ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων (Δ.Ε.Μ.Α.), Amar Addadi.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του πρόεδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου (πρώην πρωταθλητή και διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού) ενώπιον του Δημάρχου Κ.Πελετίδη : «Η Πάτρα έχει μεγάλη παράδοση στον αθλητισμό, εγώ από μικρός ερχόμουν και αγωνιζόμουν εδώ ως αθλητής του πόλο και πάντα ήξερα ότι ο λαός της πόλης αγαπούσε τον αθλητισμό και στεκόταν κοντά σε όλα τα αθλητικά γεγονότα…»

Στην διάρκεια της επίσκεψης ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό αθλητισμού τα 17 ονόματα των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, όπου δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας εκπρόσωπος του ΝΟΠ και του υγρού στίβου.

Συγχαρητήρια στα μέλη της μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την επιλογή τους και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, που έχει στόχο να προβάλει την πόλη σε διεθνές επίπεδο και να συμβάλει ποικιλοτρόπως στην ανάπτυξή της και την τοπική οικονομία. Εκ μέρους του ΝΟΠ θα είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε εποικοδομητικά στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα αμέσως όταν μας ζητηθεί, καθώς ο Όμιλος εκτός από τις κατάλληλες υποδομές, αποδεδειγμένα διαθέτει μέλη και στελέχη με εμπειρία, γνώση, θέληση και ικανότητα σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης.

Ο ΝΟΠ από την ιστορία του, την λειτουργία του και την θέση των εγκαταστάσεών του στο παραλιακό μέτωπο, θα μπορούσε  να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στα αθλήματα της θάλασσας (κυρίως υδατοσφαίριση, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), προσφέροντας τεχνογνωσία και την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή. Είναι πεποίθηση της διοίκησης του Ομίλου ότι με τον σωστό σχεδιασμό της διεθνούς διοργάνωσης και την επιτυχή τέλεση των αγώνων η Πάτρα θα αναδειχθεί  και θα κερδίσει πολλά προς όφελος του αθλητισμού, της νεολαίας και των πολιτών της.

Να τονίσουμε ότι ο ΝΟΠ ήταν παρών με πολυμελή εκπροσώπηση του Διοικητικού Συμβουλίου και προπονητών, στην πρώτη ενημερωτική συνάντηση του Δήμου και της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων και στήριξε την υποψηφιότητα με προτάσεις και πολύτιμο αρχειακό υλικό από την «εκατονταετή» παράδοση της πόλης στον ναυταθλητισμό.
Επίσης να αναφερθεί ότι η τέλεση των αγώνων συμπίπτει με την επέτειο των ενενήντα χρόνων του ΝΟΠ από την ίδρυσή του και την διεξαγωγή των πρώτων επίσημων αγώνων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης στον Μόλο, τον Αύγουστο του 1929.

Ευχόμαστε δύναμη και συνέπεια για επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η οργανωτική επιτροπή. Για την Πάτρα που θέλουμε και ονειρευόμαστε.

Η παράδοση για τον ΝΟΠ δεν είναι μία τυπική έννοια, αλλά είναι κάτι ζωντανό που περιέχει τον σπόρο του μέλλοντος.

#NOPatrasNauticalClub

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ