Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ : Διοίκηση.  Η Εορτή Αγιασμού των Υδάτων στην ανοικτή πισίνα του ΝΟΠ. Η παρέμβαση με τις ιδιαίτερες ευχές από τον Νίκο Τζανάκο
Κλίκ για μεγέθυνση

Πολλές οι ευχές από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους προς τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών και τους αθλητές του, για επιτυχία και συνέχιση της εντυπωσιακής σχεδόν εκατοντάχρονης ναυταθλητικής παράδοσης της πόλης.

Εκ μέρους της διοίκησης δεσμευόμαστε να κάνουμε ότι είναι πρέπον για την υλοποίηση των προσδοκιών όλων και την ανάδειξη του ΝΟΠ σε ένα μοντέρνο ερασιτεχνικό σωματείο σταθερά στην πρωτοπορία του ελληνικού αθλητισμού, προς όφελος αποκλειστικά και μόνο της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή για την πολιτική της διάσταση ήταν η ευχή του Νίκου Τζανάκου, Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων στην διάρκεια των απονομών στους διακριθέντες αθλητές. Η ευχή-προτροπή του Νίκου Τζανάκου (που είναι επίσης και μέλος του ΝΟΠ) είναι σημαντική, γιατί προέρχεται από ένα άτομο το οποίο έχει πρωταγωνιστήσει και ακούραστα αγωνιστεί τα τελευταία 20 χρόνια για την απόδοση του παραλιακού μετώπου στο Δήμο της Πάτρας. Είναι ο μοναδικός που έχει τεκμηριώσει τις απόψεις του για το δίκαιο αίτημα της παραχώρησης του παλιού λιμένα στην πόλη, με την έρευνα και συλλογή όλων των σχετικών εγγράφων για το παραλιακό μέτωπο με την συγγραφή ενός σχετικού βιβλίου-ντοκουμέντο.

Η ευχή του Ν.Τζανάκου που ακούστηκε από όλους, ήταν η εξής:

«Εύχομαι το 2018 να είναι η χρονιά που ο ΝΟΠ τελικά θα καταφέρει μέσω του Δήμου Πατρέων να αποκτήσει ουσιαστικά το σπίτι του και στους τύπους και στην ουσία.  Οπως είναι γνωστό, αυτή την στιγμή λόγω των συγκυριών ο ΝΟΠ «φιλοξενείται» σε ένα ακίνητο, το οποίο ανήκει σε μια ανώνυμη εταιρία και μέσω αυτής στο ΤΑΥΠΕΔ .

Εύχομαι σύντομα η Κυβέρνηση να υπογράψει την παραχώρηση του ακινήτου στον Δήμο Πατρέων, μαζί με το υπόλοιπο θαλάσσιο μέτωπο, ώστε να έχει την δυνατότητα η δημοτική αρχή με την σειρά της να το παραχωρήσει για 100 χρόνια στον φυσικό ιδιοκτήτη, που δεν είναι άλλος από τον ΝΟΠ.

Εύχομαι ότι αυτό το αίτημα σήμερα θα το υποστηρίξουν και θα το υλοποιήσουν οι παραβρισκόμενοι εκπρόσωποι του Δήμου και οι βουλευτές μας. Ιδιαίτερα οι βουλευτές που είναι τώρα ή θα είναι αύριο στην κυβέρνηση.

Εύχομαι την ερχόμενη χρονιά στην ίδια εκδήλωση όλα τα παραπάνω να έχουν υλοποιηθεί.»

Ας ελπίσουμε και εμείς με την σειρά μας, οι αρμόδιοι που συμμετέχουν στην λήψη αποφάσεων να υιοθετήσουν το αίτημα του ΝΟΠ που είναι και η έκφραση του δίκαιου αιτήματος της παράδοσης της Πάτρας και της μοναδικής αθλητικής της ιστορίας.

Ευχαριστούμε πολύ Νικο Τζάνακο, που πρωτοπορείς και εκφράζεις τόσο απλά και ουσιαστικά την επιτακτική ανάγκη της πόλης να βλέπει το μέλλον της προς την θάλασσα.   

#NOPatrasNauticalClub

Το βιβλίο «Πάτρα: Πόλη φυλακισμένη;» του Νίκου Τζανάκου βρίσκεται ήδη στην τρίτη έκδοση. Ο γνωστός Πατρινός πολίτης και πολιτικός Νίκος Τζανάκος υπενθυμίζει την ιστορική πορεία του λιμανιού της Πάτρας, καταγράφει τους λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς της τελευταίας δεκαετίας, εξηγεί γιατί το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας κινδυνεύει να χαθεί οριστικά από τον έλεγχο της πόλης, συγκεντρώνει σχόλια και παρεμβάσεις πολιτικών, επιστημόνων και φορέων και τελικά αναρωτιέται ποιος θα αναλάβει την ευθύνη να αφαιρέσει από την Πάτρα τον τίτλο της παραθαλάσσιας πόλης… http://www.tzanakosnikos.gr/?section=1864&language=el_GR

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ