Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Διοίκηση Συνεδριακή Εκδήλωση  Activetrip - Πάτρα 2018 «Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση».   Ουσιαστική και στοχευόμενη η παρουσίαση των θέσεων του ΝΟΠ από τον Β.Τουντόπουλο. Ευχαριστήρια επιστολή των διοργανωτών
Κλίκ για μεγέθυνση
ΝΟΠ: Διοίκηση Συνεδριακή Εκδήλωση  Activetrip - Πάτρα 2018 «Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση».   Ουσιαστική και στοχευόμενη η παρουσίαση των θέσεων του ΝΟΠ από τον Β.Τουντόπουλο. Ευχαριστήρια επιστολή των διοργανωτών

Ευχαριστήρια επιστολή στον ΝΟΠ απέστειλαν οι διοργανωτές της συνεδριακής ημερίδας Activetrip - Πάτρα 2018 «Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση» όπου ο εκπρόσωπος του ΝΟΠ Βασίλης Τουντόπουλος έκανε μια ενδιαφέρουσα και τεκμηριωμένη παρουσίαση των θέσεων του ΝΟΠ, καθώς και συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Πάτρα.

Αποτελεί πεποίθηση και πολιτική του ΝΟΠ, ότι  αθλητικός τουρισμός είναι ένας σημαντικός πυλώνας της τοπικής ανάπτυξης. Στηρίζει την τοπική οικονομία, ενώ βοηθά την αξιοποίηση και συντήρηση των υπαρχόντων αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων, και τέλος προβάλει ένα υγιή και δραστήριο τρόπο ζωής για την νεολαία και τους πολίτες.

Με αφορμή την προετοιμασία της διοργάνωσης των Παράκτιων Μεσογειακών αγώνων Πάτρα 2019, ο ΝΟΠ έχει επανειλημμένα αναδείξει το ενδιαφέρον, την ικανότητα και την θέληση, ως ιστορικός θεσμικός παράγοντας του αθλητισμού της περιοχής μας, να προσφέρει στην κοινωνία και να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη της περιοχής.

Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι με γνώμονα τη συμβολή του Ομίλου στη μεγέθυνση των ωφελειών που μπορεί να επιφέρει στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή το σπουδαίο γεγονός των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, ο ΝΟΠ ανέλαβε να συνδιοργανώσει μαζί με το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (www.elleda.gr), το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής με Διεθνή Συμμετοχή και τίτλο «ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, 16-18/11/2018 και σκοπός του είναι η εμβάθυνση στις θετικές επιδράσεις των αθλητικών γεγονότων στην τοπική κοινωνική και την οικονομική ανάπτυξη. Η διοργάνωση του συνεδρίου έχει ως στόχο:

α)         την προβολή των ερευνητικών δραστηριοτήτων και τεχνικών στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού και αναψυχής στην Ελλάδα και το εξωτερικό,

β)         τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών αλληλεπίδρασης των συνέδρων, των επιστημόνων και των στελεχών από την αγορά εργασίας,

 

Η ευχαριστήρια επιστολή :

Προς κύριο Βασίλη Τουντόπουλο

Εκπρόσωπο Ναυτικού Ομίλου Πατρών

Πάτρα, Ιούνιος  2018

Αξιότιμε κύριε Τουντόπουλε,

Η Ανέλιξη Σύμβουλοι Επιχειρήσεων  σας ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή σας στην συνεδριακή εκδήλωση, που διοργάνωσε την Τετάρτη 6 Ιουνίου στη Πάτρα, με θέμα: «Αθλητικός- Θαλάσσιος Τουρισμός: Σταθερή αξία και επένδυση»  , καθώς και για τη συμβολή σας στην επιτυχία της.

Η αποδοχή της πρόσκλησής μας και η παρουσία σας ήταν όχι μόνο τιμή και χαρά για εμάς, αλλά θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα όσα ενδιαφέροντα αναφέρατε από του βήματος προκάλεσαν τα θετικά σχόλια και όλων όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Πιστεύουμε πως ο στόχος της αναπτυξιακής αυτής πρωτοβουλίας μας επετεύχθη, οι προτάσεις και επισημάνσεις που έγιναν και οι συζητήσεις που ακολούθησαν ήταν γόνιμες και εποικοδομητικές.

Οποιαδήποτε περαιτέρω επισήμανσή σας, πάντως, θα ήταν σημαντική για εμάς.

Σας ευχαριστούμε και πάλι, ελπίζοντας να έχουμε την ευκαιρία ανάλογης  συνεργασίας στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Εκ μέρους της Ανέλιξης Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Θανάσης Κυριαζόπουλος

Ανδρέας Βρής

Δημοσιογράφος- Συντονιστής εργασιών διεξαγωγής

 

#NOPatrasNauticalClub

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ