Items list
Την Κυριακή το βράδυ, στην ανακαινισμένη αίθουσα εκδηλώσεων «Δ.Συναδινός» του ΝΟΠ, έλαβε χώρα η κοπή της Βασιλόπιτας του οργανισμού Special Olympics Hellas, Παράρτημα Πάτρας.
Σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Χαράλαμπου Μπονάνου, μελών της διοίκησης του Ομίλου, των προπονητών, των αθλητών και πολλών γονέων, υλοποιήθηκε η εκδήλωση και έδωσε την δυνατότητα να ειπωθούν και να συζητηθούν κάποια ουσιαστικά σημεία σχετικά με τις δραστηριότητες του Οργανισμού.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά από την υπεύθυνη του προγράμματος κα. Βασιλική Χατζησλάβου, για την συμβολή του ΝΟΠ στην υλοποίηση των προγραμμάτων κολύμβησης τα τελευταία 3 χρόνια: «Όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι εθελοντικά με τα προγράμματα των Special Olympics, έχουμε βιώσει πολλά εμπόδια. Στον ΝΟΠ όμως βρήκα πάντα μια πόρτα ανοικτή… »
Για όλους στον Όμιλο αυτά τα λόγια αποτελούν τιμή και ενθάρρυνση να συνεχίσουμε. Έτσι είναι και έτσι θα παραμείνει στο μέλλον. Η διοίκηση και τα μέλη/φίλοι του ΝΟΠ κάνουν καθημερινά ότι είναι δυνατόν, ώστε οι εγκαταστάσεις του να είναι ασφαλείς, ποιοτικές και προσιτές στην νεολαία και τους πολίτες της Πάτρας, χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς. «Ο ΝΟΠ είναι η Πάτρα και η Πάτρα είναι ΝΟΠ»
#NOPatrasNauticalClub