Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τετάρτη 13 Φεβ 2019
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. 2. Η επίσκεψη του Νίκου Τζανάκου
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. 2. Η επίσκεψη του Νίκου Τζανάκου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Πατρών σε συνέχεια της απόφασης να προσκαλέσουν όλους τους υποψηφίους δημάρχους Πατρέων να παραβρεθούν σε συνεδρίαση του ΔΣ του Ομίλου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, είχαν την δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη και συνομιλία.

Στο πλαίσια αυτά στην συνεδρίαση της Τρίτης 12/02/2019, τα μέλη της διοίκησης υποδέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομίλου τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Νίκο Τζανάκο συνοδευόμενο από τον συνεργάτη του κ. Δημήτρη Παπακανέλο.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Ομίλου και εξετάσθηκαν οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσει ο ΝΟΠ να συνεχίσει να λειτουργεί απρόκοπα και με στόχο την ανάπτυξή του προς όφελος της νεολαίας.

Ο κ.Νίκος Τζανάκος με βάση την βαθειά γνώση από την πολύχρονη ενασχόλησή του με την διεκδίκηση της παραλιακής ζώνης εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, και παράλληλα με την εμπειρία του από την διαχείριση του ζητήματος από προηγούμενη θέση ευθύνης, ενημέρωσε τα μέλη του ΝΟΠ για την σημερινή κατάσταση και εξέφρασε εκ μέρους της παράταξης του την αμέριστη υποστήριξη προς τον Όμιλο.

Συμφωνήθηκε ότι χρειάζεται να υλοποιηθούν άμεσα οι ενέργειες που περιγράφονται στην ήδη ισχύουσα τροπολογία παραχώρησης. Από την πλευρά της η κυβέρνηση είναι ανάγκη να προχωρήσει σε συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση που να νομιμοποιεί τα υπάρχοντα ακίνητα εντός της παραχωρούμενης ζώνης και να καθορίζει χρήσεις. Κάτι σαν “αστική” παραλία. . Αντίστοιχα ο Δήμος Πατρέων καλείται να προωθήσει το γρηγορότερο τα αντίστοιχα αιτήματα προς τα αρμόδια υπουργεία, χωρίς να εξαντλήσει την προβλεπόμενη πενταετία. Επισημαίνεται και στις δύο παραπάνω πλευρές το επείγον του θέματος με δεδομένο ότι ο ΝΟΠ είναι ένα ζωντανό ναυταθλητικό σωματείο που προσφέρει διαχρονικά και θα συνεχίσει να προσφέρει στα παιδιά και τους πολίτες της πόλης, αναδεικνύοντας την Πάτρα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με πολλαπλασιαστικά οφέλη. Οποιαδήποτε καθυστέρηση τον καθιστά δέσμιο και εμποδίζει τις αθλητικές του δραστηριότητες που είναι ο αυτοσκοπός της λειτουργίας του.

Ο Νίκος Τζανάκος εκ μέρους της παράταξής του δεσμεύτηκε να συμβάλλει ιδιαίτερα μετά τις εκλογές επισπεύδοντας τις ενδεικνυόμενες ενέργειες, όπως αποδεδειγμένα έχει κάνει και μέχρι σήμερα.

Υποσημείωση:
Την Πέμπτη (14/02) στις 19:30 έχει προγραμματιστεί η επόμενη τρίτη συνάντηση με την επίσκεψη στο ΔΣ του ΝΟΠ του πρώην βουλευτή και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων κ. Νίκου Παπαδημάτου.
Επίσης την Τρίτη (19/02) τα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ θα υποδεχθούν τον Αντιπεριφεριάρχη Αχαΐας και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ.Γρηγόρη Αλεξόπουλο.
Στο επόμενο διάστημα θα ορισθούν οι συναντήσεις και για τους άλλους υποψηφίους που ενδιαφέρονται να ενημερώσουν και να ενημερωθούν απο τον ΝΟΠ.

#NOP #PatrasNauticalClub

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ