Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Σάββατο 20 Απρ 2019
ΝΟΠ: Διοίκηση. Η Επετειακή Γενική Συνέλευση των μελών του ΝΟΠ για τα γενέθλια των 90 χρόνων από την ίδρυσή του. Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών – Πέμπτη 18 Απριλίου
Κλίκ για μεγέθυνση
ΝΟΠ: Διοίκηση. Η Επετειακή Γενική Συνέλευση των μελών του ΝΟΠ για τα γενέθλια των 90 χρόνων από την ίδρυσή του. Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών – Πέμπτη 18 Απριλίου

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης οργανώθηκε και υλοποιήθηκε την Πέμπτη 18/04 η εορταστική Γενική Συνέλευση του ΝΟΠ εις ανάμνηση της ιδρυτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημερομηνία, ημέρα και χώρο, στην Φιλαρμονική Εταιρία - Ωδείο Πατρών το 1929.

Το παρόν έδωσαν και τίμησαν την εκδήλωση εκπρόσωποι από τις αρχές της πόλης, του Μητροπολίτη, του Δήμου, της Περιφέρειας, της Κυβέρνησης, βουλευτές, πολιτικοί και υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, των σωμάτων ασφαλείας και πολλών φορέων και σημαντικών αθλητικών σωματείων της πόλης, που είχαν προσκληθεί με βάσει το πρωτόκολλο παρόμοιων εκδηλώσεων.

Ξεχώρισαν και λάμπρυναν με την παρουσία τους παλιοί αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΠ που δόξασαν τον Όμιλο και ανέδειξαν την Πάτρα σε πόλη αναφοράς για τον υγρό στίβο της Ελλάδος.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην μνήμη των δέκα ιδρυτικών μελών του ΝΟΠ, αλλά και πρωτοπόρων αθλητών του υγρού στίβου στην Πάτρα. Τιμητικοί προσκεκλημένοι τέσσερεις μόνο απόγονοι των ιδρυτικών στελεχών και αθλητών του Ομίλου, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε και να προσκληθούν περισσότεροι, Ειδικότερα:

  • η τ.υπουργός κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, θυγατέρα του εμπνευστή του ΝΟΠ και σημαντικότερου ίσως Αχαιού στο τομέα του αθλητισμού και του διεθνούς Ολυμπισμού, του αείμνηστου Νώντα Πετραλία.
  • ο Αλμπερτ Μπάρρυ, ανιψιός του ιδρυτικού στελέχους Ερίκου Μπάρρυ
  • η κα.Παυλίνα Μπαρτζίλα ανιψιά του ιδρυτικού στελέχους και πρωταθλητή στις καταδύσεις Φώτου Οικονομόπουλου,
  • ο Πέτρος Συναδινός, μέλος της ΕΟΕ και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, ανηψιός του ιδρυτικού στελέχους και αθλητού Δημήτρη Συναδινού.       

Ο Πρόεδρος Π.Καθρέπτας και το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΠ ευχαριστούν θερμά όλους τους παρευρεθέντες, που με την παρουσία τους ή με τις εκφράσεις χαιρετισμών τίμησαν την επετειακή εκδήλωση του Ομίλου και γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια τα μέλη και τους φίλους του. Η παρουσία των εξαιρετικών προσκεκλημένων δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση για την συνέχιση της λειτουργίας του προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών της Πάτρας, αλλά και για την ανάδειξη του ΝΟΠ και της Πάτρας στην πρωτοπορία του υγρού στίβου της χώρας μας και διεθνώς, όπως επιτάσσει η ιστορία του και η αθλητική παράδοση της πόλης.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Πρόεδρο κ. Χρήστο Μούλια, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους ανθρώπους της Φιλαρμονικής Εταιρίας - Ωδείο Πατρών, για την ευγενική παραχώρηση της ιστορικής αίθουσας συναυλιών και την αμέριστη υποστήριξη για την επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Συγχαρητήρια στην νεαρή (16 ετών) πιανίστρια  της Φιλαρμονικής κα. Σοφία Παπαγεωργίου για την εκπληκτική εκτέλεση σε μία δική της σύνθεση.

Πολλές ευχαριστίες στον υπεύθυνο του ανθοπωλείου  @ΑνθοπωλείοΚουτρούμπας κ. για την ευγενική χορηγία στον στολισμό της αίθουσας.

Ευχαριστούμε επίσης για την οπτικοακουστική εγκατάσταση τον κ. Μάκη Αποστολάτο (LIVE SOUND – ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ)  και τον κ.Ζαχαρόπουλο Ιωάννη από την εταιρία @Patras Catering για τον ποιοτικό και γευστικό μπουφέ.

Πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό σκηνοθέτη Τότη Φαφούτη για την ευαίσθητη και αριστοτεχνική ματιά του στην ανάδειξη σημαντικών στιγμών του ΝΟΠ.

Ευχόμαστε τέλος να είμαστε όλοι καλά και να ξανασυναντηθούμε στο ίδιο χώρο σε δέκα για να γιορτάσουμε την εκατονταετηρίδα του ΝΟΠ που θα συνοδεύεται με σημαντικές νέες επιτυχίες του Ομίλου.

 

#NOP #PatrasNauticalClub

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2022 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ