Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Παρασκευή 05 Απρ 2019
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. 9ο. Η επίσκεψη του Πέτρου Ψωμά
Κλίκ για μεγέθυνση
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. 9ο. Η επίσκεψη του Πέτρου Ψωμά

Την Πέμπτη 28/03 στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του ΝΟΠ παραβρέθηκε μετά από αποδοχή της πρόσκλησης του Προέδρου Π.Καθρέπτα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ.Πέτρος Ψωμάς μαζί με τους συνεργάτες του, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του «σπιράλ»: κα. Μαρία Κάργα, κα.Αθηνά Σουγλέρη, κα.Μαρία Μπέλμπα και τον κ.Χάρη Παπαχριστόπουλο. Η παρουσία τους στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ εντάσσεται στην σειρά επαφών με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας και την ανάπτυξή της.

Από πλευράς του ΝΟΠ παρίσταντο ο πρόεδρος Π.Καθρέπτας, ο αντιπρόεδρος Κ.Δάσιος, ο ταμίας Ν.Κανταράκης, ο γεν.αρχηγός Μ.Γεωργαράς, ο γ.γ. Τ. Καλοκαιρινός, ο ειδικός γραμματέας κ.Π.Κοκμοτός  και τα μέλη Ν.Φιλόπουλος, Διον.Αντωνόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Γ.Μιχαλόπουλος.

Ο  κ.Πέτρος Ψωμάς αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στην παρουσία του ΝΟΠ, που υπερβαίνει την αθλητική παράδοση της Πάτρας και άπτεται στην κοινωνική και πολιτισμική συμβολή του στην ενδυνάμωση της εικόνας της πόλης, του αισθήματος της τοπικής υπερηφάνειας και της ταυτότητάς της. Τέτοια στοιχεία που αποτελούν τον κορμό των επιδιώξεων της δημοτικής παράταξης «σπιράλ».  Στο πλαίσιο αυτό θεωρούν τον ΝΟΠ ένα αναπόσπαστο πυλώνα ανάπτυξης, πολιτισμού, εξωστρέφειας και της Ευρωπαϊκής προοπτικής της πόλης. 

Ο κ.Ψωμάς και οι συνεργάτες έδειξαν να συμμερίζονται απόλυτα τις αγωνιώδεις προσπάθειες της διοίκησης του ΝΟΠ για αυτόνομη και αποτελεσματική λειτουργία του Ομίλου στις παραχωρημένες από την πολιτεία εγκαταστάσεις του. Εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξη τους για τα «αυτονόητα αιτήματα», δεσμευόμενοι ότι θα σταθούν αρωγοί σε όλα τα δίκαια θέματα που απασχολούν τον ΝΟΠ και εμποδίζουν τον σχεδιασμό της Διοίκησης για ανάπτυξη και πρωτοπορία, που θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην κοινωνία της Πάτρας.

Το ΔΣ του ΝΟΠ ευχαριστεί τον κ.Πέτρο Ψωμά και τους συνεργάτες του για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησης και την ειλικρινή υποστήριξη στα αιτήματα του Ομίλου. Στο πρόσωπο του κ.Πέτρου Ψωμά, ο ΝΟΠ μεταβιβάζει την ευγνωμοσύνη του για την σημαντική προσφορά του πατέρα του, Θεόδωρου Ψωμά, ο οποίος από την θέση του γενικού γραμματέα του Ομίλου προώθησε δράσεις και συνέβαλε σε σημαντικές επιτυχίες στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του εξήντα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην δημοτική παράταξη «σπιράλ».

@Πέτρος Ψωμάς Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων

 

Ο ΝΟΠ ευχαριστεί επίσης τα ΜΜΕ της Πάτρας για την ανάδειξη και προβολή του θέματος :

@PatrasEvent

@sportin.gr

@thebest.gr

@pelop.gr

#NOP #PatrasNauticalClub

1.Πάτρα: O Πέτρος Ψωμάς στην συνεδρίαση του ΝΟΠ (φωτο)

https://www.patrasevents.gr/article/407461-patra-o-petros-psomas-stin-sinedriasi-tou-nop-foto

  1. Συνάντηση της διοίκησης του ΝΟΠ με τον Πέτρο Ψωμά- ΦΩΤΟ

https://sportin.gr/article/synantisi-tis-dioikisis-toy-nop-me-ton-petro-psoma-foto?fbclid=IwAR02AdaxvSvaKV5-9mNDMUpMxJKgn9B0s0dvTMBPSpFX4P9x-kzvSuMKI34

  1. Συνάντηση της διοίκησης του ΝΟΠ με τον Πέτρο Ψωμά- ΦΩΤΟ

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/524041

  1. Συνάντηση του ΝΟΠ με τον Πέτρο Ψωμά

http://pelop.gr/?page=article&DocID=515336

 

Από το Γραφείο του Υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Ψωμά, λάβαμε το εξής μηνυμα:

Ευχαριστώ θερμά -εκ μέρους και των συνεργατών μου- για την θερμή συνάντηση στα γραφεία σας, καθώς και για το Δελτίο Τύπου που σχεδιάζετε να εκδώσετε.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Την Πέμπτη 28/03 στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ του Ναυτικος Ομιλος Πατρων - ΝΟΠ παραβρέθηκε μετά από αποδοχή της πρόσκλησης του Προέδρου Π.Καθρέπτα, ο Πέτρος Ψωμάς Υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων μαζί με τους συνεργάτες του, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του "σπιράλ".

https://www.facebook.com/spiralpatras/

#spiral #Πάτρα

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2022 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ