Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τετάρτη 27 Μάρ 2019
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. 8ο. Η επίσκεψη του Σπύρου Πολίτη (21/03/2019)
Κλίκ για μεγέθυνση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναντήσεις με του όλους τους υποψηφίους δημάρχους Πατρέων προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να ζητήσει την στήριξή τους σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. 

Στο πλαίσιο αυτό στην συνεδρίαση της Πέμπτης 21/03/2019, τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου υποδέχθηκαν (στην όγδοη κατά χρονική σειρά συνάντηση) τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων , τον μηχανικό και δημοτικό σύμβουλο κ.Σπύρο Πολίτη.  Από πλευράς του ΝΟΠ παρίσταντο ο πρόεδρος Π.Καθρέπτας, ο αντιπρόεδρος Κ.Δάσιος, ο ταμίας Ν.Κανταράκης, ο γεν.αρχηγός Μ.Γεωργαράς, ο γ.γ. Τ. Καλοκαιρινός, ο ειδικός γραμματέας κ.Π.Κοκμοτός  και το μέλος Ν.Φιλόπουλος.

 

Ο  κ. Σπύρος Πολίτης γνωρίζοντας τα θέματα που απασχολούν τον ΝΟΠ τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει άμεσα προέκταση της παραχώρησης του χώρου πέρα από το 2025, ώστε να έχει την δυνατότητα ο Όμιλος να αιτηθεί και να επιλεγεί σε προγράμματα επιχορήγησης με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του. Είναι πεποίθηση και θέση του υποψηφίου Δημάρχου, ότι ο ΝΟΠ πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα, εκμεταλλευόμενος τις εγκαταστάσεις που του έχουν παραχωρηθεί από την πολιτεία,  προσφέροντας υψηλής ποιότητες υπηρεσίες στην νεολαία και τους πολίτες της πόλης, όπως έχει δείξει η ιστορία και η ναυταθλητική παράδοση της Πάτρας. Αυτό θα είναι κάτι που επείγει να προχωρήσει με σχετική νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση και την θέσπιση προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Πατρέων, που καθίσταται πλέον υπεύθυνος στο υπό παραχώρηση παραλιακό μέτωπο.

 

Θεώρησε δίκαιο το αίτημα του ΝΟΠ για ειδικό τιμολόγιο από την ΔΕΥΑΠ για το νερό που καταναλώνει, καθώς και για την ισότιμη αντιμετώπιση του ελλιμενισμού των αγωνιστικών ιστιοπλοϊκών σκαφών του Ομίλου  και δεσμεύτηκε να στηρίξει την δρομολόγηση της επίλυσής των.

 

Ο κ. Σύρος Πολίτης αναφέρθηκε στις προτάσεις της δημοτικής παράταξης που ηγείται, για το παραλιακό μέτωπο, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται η ανεξάρτητη λειτουργία των εγκαταστάσεων του ΝΟΠ και η επέκταση της μαρίνας με την προσελκύση πολλών και νέων επαγγελματικών δραστηριοτήτων γύρω από την ιστιοπλοΐα.

Το ΔΣ του ΝΟΠ ευχαριστεί τον κ.Σπύρο Πολίτη για την τιμητική αποδοχή της πρόσκλησης και την πλήρη υποστήριξη στα αιτήματα του Ομίλου.

#NOP #PatrasNauticalClub

 

Ευχαριστούμε πολύ την σύνταξη των ιστοσελιδων για την ανάρτηση:

1. Πάτρα: Στον Ναυτικό Όμιλο ο Σπύρος Πολίτης

http://patrastimes.gr/%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF-%CE%BF-%CF%83%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF/

 

2. Ο ΝΟΠ συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Σπύρο Πολίτη! (φωτο)

https://www.patrasevents.gr/article/405768-o-nop-sinantithike-me-ton-ipopsifio-dimarxo-patreon-spiro-politi-foto

 

3. Η διοίκηση του ΝΟΠ συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Σπύρο Πολίτη

https://sportin.gr/article/i-dioikisi-toy-nop-syzitisi-ef-olis-tis-ylis-me-ton-spyro-politi

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2022 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ