Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Πέμπτη 14 Μάρ 2019
NOΠ: Διοίκηση. Οι συναντήσεις του ΔΣ του ΝΟΠ με τους υποψηφίους Δημάρχους Πατρέων. Η επίσκεψη του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου (07/03/2019)
Κλίκ για μεγέθυνση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών  έχει προσκαλέσει όλους τους υποψηφίους δημάρχους Πατρέων να παραβρεθούν σε συνεδρίαση του ΔΣ του Ομίλου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη του Ομίλου και την θέση του στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό στην συνεδρίαση της Πέμπτης 07/03/2019, τα μέλη της διοίκησης του Ομίλου υποδέχθηκαν (στην έκτη κατά σειρά συνάντηση) τον πρώην βουλευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο.  Από πλευράς του ΝΟΠ παρίσταντο ο πρόεδρος Π.Καθρέπτας, ο αντιπρόεδρος Κ.Δάσιος, ο ταμίας Ν.Κανταράκης, ο γεν.αρχηγός Μ.Γεωργαράς και το μέλος Ν.Φιλόπουλος.

 
Ο  κ. Αλεξανδρος  Χρυσανθακόπουλος, ήταν πλήρως ενημερωμένος για τα θέματα που απασχολούν τον ΝΟΠ και τόνισε ότι συμμερίζεται απόλυτα την δύσκολη προσπάθεια του Ομίλου για την συντήρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων του με ίδιους πόρους, σε υψηλό επίπεδο από άποψη αισθητικής, ασφάλειας και υγιεινής. Χαρακτήρισε τον ΝΟΠ ως ένα σημαντικό πυλώνα της αθλητικής και κοινωνικής ζωής της Πάτρας με ουσιαστική συμβολή στην παράδοση και εικόνα της πόλης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ένα γεγονός που καταξιώνει τον ΝΟΠ στην συνέχιση της αυτόνομης χρήσης των εγκαταστάσεων που του έχουν παραχωρηθεί από την πολιτεία. Θεώρησε αδιανόητο ότι ο ΝΟΠ χρεώνεται υπερβολικά από την ΔΕΥΑΠ για το νερό που καταναλώνει και δεσμεύτηκε ότι θα φέρει άμεσα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για ειδική ρύθμιση.

Ο κ. Αλ. Χρυσανθακόπουλος  αναφέρθηκε στις προτάσεις της δημοτικής παράταξης που ηγείται, για το παραλιακό μέτωπο, μέσα στις οποίες περιλαμβάνεται η αναβάθμιση του κολυμβητηρίου του ΝΟΠ και η αναμόρφωση και επέκταση της μαρίνας. Ειδικότερα:

  • Να γίνει πλήρης παραχώρηση του οικοπέδου στον ΝΟΠ  για όσα χρόνια έχει παραχωρηθεί και το θαλάσσιο  μέτωπο στον Δήμο. Ο  νομικός σύμβουλος του Δήμου σε συνεργασία με το αρμόδιο υπουργείο, όταν ολοκληρωθεί η παραχώρηση του μετώπου στο δήμο,  μπορούν να επιλύσουν όλα τα προβλήματα.
  • Στη νότια πλευρά του λιμένα θα δημιουργηθεί χώρος ναυταθλητισμού με νέο κτίριο στο παλιό Τελωνείο όπου θα στεγαστούν τα ναυταθλητικά σωματεία. 
  • Χρειάζεται πλήρης λειτουργία και επέκταση του βιολογικού καθαρισμού ώστε να καθαρίσουν τα νερά γύρω από την πόλη.
  • Χρειάζεται συνεργασία όλων των φορέων για να σχεδιαστούν με τόλμη και όραμα αυτά που θέλουμε στο παραλιακό μέτωπο ώστε να προσελκύουν τις ιδιωτικές επενδύσεις, προς όφελος της ποιότητας ζωής των πολιτών.

 

Το ΔΣ του ΝΟΠ ευχαριστεί τον κ. Αλ. Χρυσανθακόπουλο για την αποδοχή της πρόσκλησης και την πλήρη υποστήριξη στα αιτήματα του Ομίλου.

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2021 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ