Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Δευτέρα 04 Μάι 2020
ΝΟΠ: Διοίκηση Η κοινή επιστολή-απάντηση ΝΟΠ & ΝΕΠ σχετικά με την απαίτηση του ΠΕΑΚ για άμεση υπογραφή σύμβασης.
Κλίκ για μεγέθυνση
ΝΟΠ: Διοίκηση Η κοινή επιστολή-απάντηση ΝΟΠ & ΝΕΠ σχετικά με την απαίτηση του ΠΕΑΚ για άμεση υπογραφή σύμβασης.
Η κοινή επιστολή του ΝΟΠ-ΝΕΠ που εστάλη σε όλες τις αρμόδιες αρχές του αθλητισμού και κοινοποιήθηκε στους βουλευτές του Ν.Αχαΐας καθώς και την Περιφέρεια Δ.Ε.

Σας επισυνάπτουμε επιστολή με την κοινή θέση των σωματείων του Ναυτικού Ομίλου Πατρών & Ναυταθλητικής 'Ένωσης Πατρών σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει από την απαίτηση της διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας για άμεση υπογραφή μιας άδικης για τα ερασιτεχνικά σωματεία σύμβασης που επιδεινώνεται περαιτέρω από την τωρινή δύσκολη συγκυρία.

Ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα υποστήριξή σας σας και ευελπιστούμε στην συνέχισή καθώς ο μοναδικός στόχος των δύο σωματείων μας είναι προς όφελος αποκλειστικά και μόνο της νεολαίας και του αθλητισμού της πόλης μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Του Ναυτικού Ομίλου Πατρών

Της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών


Προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Αυγενάκη
Προς το ΠΕΑΚ Πατρών
Προς τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μαυρωτά
Κοιν. : Μ.Μ.Ε

Επί σειρά ετών δραστηριοποιούμαστε με έδρα την Πάτρα, στον χώρο του Ναυταθλητισμού με σημαντικές επιτυχίες, ενώ αποτελούμε την βάση της αναπτύξεως της κολυμβήσεως στην ευρύτερη περιοχή με εκατοντάδες μικρούς αθλητές.
Τόσο εμείς, όπως και άλλα Ναυταθλητικά σωματεία μικρότερης δυναμικής, χρησιμοποιούμε το κολυμβητήριο Πεπανός στην Πάτρα, το οποίο λειτουργεί υπό την εποπτεία του Ν.Π.Δ.Δ ΠΕΑΚ Πατρών, το οποίο ζητά την καταβολή αντιτίμου για την συμμετοχή μας σε αυτό.

Σημειώνουμε ότι οι αιτούμενες χρεώσεις για την χρήση της πισίνας από το ΠΕΑΚ Πατρών, είναι σημαντικά αυξημένες σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κολυμβητήρια πανελλαδικά.
Παράλληλα επί σειρά ετών και εξ αιτίας προβλημάτων χρηματοδοτήσεως του ΠΕΑΚ Πατρών, καταβάλλαμε εμείς για λογαριασμό του δεκάδες χιλιάδες ευρώ, μεταξύ άλλων σε αέριο, κ.λ.π

Παρόλα αυτά, σήμερα έχουμε και τα δύο σωματεία οφειλές προς το ΠΕΑΚ Πατρών, ενώ το τελευταίο δεν αναγνωρίζει πληρωμές που έχουν λάβει χώρα για λογαριασμό του, ούτε παλαιότερες, ούτε πρόσφατες, μας ζητά δε εν μέσω της πανδημίας, να υπογράψουμε σχετικό πολυσέλιδο συμφωνητικό για αναγνωρίσεις χρεών και πλήθος υποχρεώσεων σαν να είμαστε ανάδοχοι σε δημόσιο έργο, επ’ απειλή μάλιστα άμεσων κυρώσεων σε βάρος μας. Την υπογραφή δε του εν λόγω συμφωνητικού αρνούμαστε.

Επειδή είναι πασίδηλο ότι εάν δεν βοηθηθούν οικονομικά τα σωματεία θα εκλείψει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Σημειώνουμε ότι απασχολούμε προπονητές, προσωπικό, ενώ αυξημένα είναι και τα διοικητικά έξοδα, συνάμα πιθανολογείται σφόδρα η κάθετη μείωση των εσόδων μας από τις συνδρομές των αθλητών, οι οποίες αποτελούν και το μοναδικό μας έσοδο.

Επειδή ο αθλητισμός έχει άμεση ανάγκη την οικονομική στήριξη και τέτοια θα μπορούσε να είναι η απαλλαγή των σωματείων από συγκεκριμένες οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Για τους λόγους αυτούς
Παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα απαλλαγής μας από τις οφειλές που έχουμε προς το ΠΕΑΚ Πατρών για την χρήση και μόνο της κολυμβητικής δεξαμενής, παράλληλα όπως συμψηφιστούν άμεσα οι καταβολές που έχουμε κάνει για λογαριασμό του.

Πάτρα, 30 Απριλίου 2020
Για τα Σωματεία
Ναυταθλητική Ένωση Πατρών
Ναυτικός Όμιλος Πατρών
 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ