Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Διοίκηση – Σε επιτυχημένη λειτουργική εφαρμογή το μηχανογραφικό σύστημα του Ομίλου.
Κλίκ για μεγέθυνση
Διοίκηση – Σε επιτυχημένη λειτουργική εφαρμογή το μηχανογραφικό σύστημα του Ομίλου.Διοίκηση – Σε επιτυχημένη λειτουργική εφαρμογή το μηχανογραφικό σύστημα του Ομίλου.

Μετά από τρεις σχεδόν μήνες σταδιακής λειτουργίας του προγράμματος ηλεκτρονικής μηχανοργάνωσης του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, ο πρώτος απολογισμός είναι απόλυτα θετικός.

Όποιος έρχεται σε επαφή με τις γραμματείες του Ομίλου στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ ή στο περίπτερο του «Πεπανός», είτε για να εγγράφει σε προγράμματα, είτε να πληρώσει την συνδρομή του, τα στοιχεία του περνούν στο σύστημα μηχανοργάνωσης και κρατείτε πλέον ηλεκτρονική καρτέλα όλων των δοσοληψιών του με τον Όμιλο. Παράλληλα στο σύστημα έχουν περάσει σταδιακά και τα στοιχεία όλων των αθλητών και φίλων του Ομίλου και τηρείται ηλεκτρονικά το παρουσιολόγιο. Οποιαδήποτε στιγμή η Διοίκηση και οι προπονητές μπορούν να έχουν την εικόνα της κίνησης σε όλα τα τμήματα που λειτουργούν, τα δελτία και τις ημερομηνίες ανανέωσής τους.

Αυτό που βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης είναι το αρχείο μελών του Ομίλου, με τις διευθύνσεις και την ενημέρωση των συνδρομών τους. 

Στόχος της Διοίκησης του ΝΟΠ, είναι άμεσα στους επόμενους μήνες να ολοκληρωθεί το δεύτερο μέρος του διοικητικού εκσυγχρονισμού, με την ενσωμάτωση στο σύστημα του λογιστηρίου και την καταχώρηση όλων των εσόδων και εξόδων. Είναι φιλοδοξία της Διοίκησης ότι με την έναρξη της θερινής περιόδου και την κατακόρυφη αύξηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα, να υπάρχει πλήρης ηλεκτρονική καταχώρηση.

Παράλληλα ενώ εξελίσσεται η μηχανοργάνωση, τα οικονομικά του Ομίλου, συνεχίζουν να καταγράφονται σε κάθε λεπτομέρεια καθημερινά, να ελέγχονται και να καταχωρούνται σε εβδομαδιαία βάση, από επαγγελματία λογιστή, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα (30-40 ημερών) υπάρχει η συνεργασία και ο έλεγχος από το εκλεγέν μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής, τον  Δρ. οικονομολόγο Μάκη Πομώνη (παλιό πρωταθλητή του ΝΟΠ).

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ταμίας, ο Πρόεδρος και το ΔΣ να έχει καθημερινά γνώση των εσόδων και εξόδων του Ομίλου και να μπορεί να προγραμματίζει την όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση των υποχρεώσεων, απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες και προμηθευτές. Και εδώ να επισημάνουμε την σπουδαία και δύσκολη προσπάθεια που καταβάλει η Διοίκηση για την σταδιακή αποπληρωμή διαπιστωμένων παλιών εκκρεμοτήτων, λαμβάνοντας υπόψη το εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον.

Αποτελεί πλέον γεγονός ότι Ναυτικός Όμιλος Πατρών έχει εισέλθει σε μία νέα εποχή λειτουργίας και σταδιακά κερδίζει σε οργάνωση και αξιοπιστία, βάζοντας ισχυρές βάσεις για την εκπλήρωση των ιδρυτικών του στόχων, για ανάπτυξη του ναυταθλητισμού και προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες της Πάτρας. Αυτό κάτω από το πρίσμα και το βάρος της παράδοσης του Ομίλου και της θέσης του ως πρωτοπόρου στην αθλητική ιστορία της χώρας.

Είναι πεποίθηση του ΔΣ, ότι με την στήριξη και ανιδιοτελή προσφορά όλων των μελών και φίλων του Ομίλου, θα γίνει δυνατό ο ΝΟΠ να φθάσει γρήγορα και γιορτάσει με μεγάλες επιτυχίες τα 100 χρόνια χρυσής ιστορίας στο υγρό στίβο
 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2023 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ