Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ:  Θερινές δράσεις (πρώτη ανακοίνωση). Πρότυπη θερινή παιδική ακαδημία Αστερίας
Κλίκ για μεγέθυνση

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών και η ομάδα παιδαγωγικών δράσεων "Το Ρόδι" (Υπεύθυνος κ.Παύλος Σκούρας), σχεδιάζουν να διοργανώνουν για φέτος το καλοκαίρι, την πρότυπη θερινή παιδική ακαδημία Αστερίας.

Τι είναι ο «Αστερίας» και σε ποιούς απευθύνεται;

Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση λύση που συνδυάζει την χαρούμενη δημιουργική απασχόληση παιδιών του δημοτικού σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με δράσεις αθλητισμού, πολιτισμού, δημιουργικότητας και πολύ παιχνίδι.

Τα παιδιά περνούν τις διακοπές τους μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη με δραστηριότητας γύρω από το νερό και τα θαλάσσια αθλήματα και σπορ, αλλά και με παιδαγωγικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να φουντώσουν την φαντασία τους.

Που θα γίνει;

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στην Ακτή Δυμαίων και στον περιβάλλοντα εξωτερικό χώρο.

Κάτω από την προσοχή και καθοδήγηση ενός πολυμελούς και εξαιρετικά έμπειρου επιτελείου παιδαγωγών, εμψυχωτών, αθλητών και ειδικών σε κάθε τομέα που αφορά στο παιδί.

Οι μικροί μας φίλοι δεν περνούν απλά ευχάριστα τις ώρες τους, μακριά από την τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά, αλλά αποκτούν νέες δεξιότητες, ανακαλύπτουν ταλέντα τους, μαθαίνουν να λειτουργούν υπεύθυνα και ομαδικά, αλλά και να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

Τι περιλαμβάνει:

Οι δραστηριότητες, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν: κολύμβηση και αθλήματα του υγρού στοιχείου, όπως πόλο, ιστιοπλοΐα, windsurf, kitesurf, αλλά και ψάρεμα, θαλάσσιο σκι κλπ (πιο ακριβής περιγραφή θα γνωστοποιηθέι σύντομα)

Παράλληλα ειδικοί θα μάθουν στα παιδιά τους κινδύνους της θάλασσας, τον τρόπο που μπορούν να αποφύγουν κάθε πιθανό πρόβλημα, αλλά και βασικές αρχές πρώτων βοηθειών

Οι δράσεις αθλητισμού όμως δεν σταματούν μέσα στο νερό, καθώς τα παιδιά κάνουν ασχολούνται καθημερινά και με άλλα σπορ, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, ποδήλατο, αναρρίχηση, tae kwon do, κ.α.

Ένα μεγάλο καθημερινό πρόγραμμα παιδαγωγικών δράσεων πολιτισμού και δημιουργικότητας, όπως κατασκευές, ζωγραφική, κεραμικά, θέατρο σκιών, φωτογραφία, video art, προβολές, μουσική, χορός και θεατρικά παιχνίδια, δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και βγάζουν στην επιφάνεια ταλέντα και δεξιότητές τους.

Πάνω απ όλα όμως ο Αστερίας δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ένα χαρούμενο, ξένοιαστο, ασφαλές και γεμάτο αναμνήσεις καλοκαίρι!

Πληροφορίες:

Θα υπάρχουν 3 κύκλοι θερινών προγραμμάτων, διάρκειας 15 ημερών ο καθένας,

Ο Αστερίας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 πμ μέχρι 2:30 μμ

Αλλά περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του «Αστερία», θα δοθούν από  την Τετάρτη 08/06/2016,  όταν ολοκληρωθούν κάποιες τελικές προετοιμασίες . 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: [email protected]

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
[email protected] 

Facebook

Flickr

© Copyright 2022 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ