Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

ΝΟΠ: Διοίκηση Τακτική Γενική Συνέλευση ΝΟΠ -16/01/2017 Απολογισμός 2016 – Προϋπολογισμός 2017 – Συμπληρωματικές αρχαιρεσίες
Κλίκ για μεγέθυνση

Με μικρή σχετικά συμμετοχή μελών, αλλά με θετική τελικά αξιολόγηση της περασμένης χρονιάς και αποδοχής του προϋπολογισμού για την νέα, ολοκλήρωσε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΝΟΠ.

Στην συνέχεια με προεδρείο και εφορευτική επιτροπή που ορίσθηκαν, διεξήχθη με επιτυχία η διαδικασία των συμπληρωματικών εκλογών με την εκλογή των τριών νέων μελών του ΔΣ. Τα πρόσωπα που εξελέγησαν είναι οι Παντελής Κοκμωτός, Χαρά Δενδή και Δημήτρης Πολύζος.

Ειδικότερα:

Στην διάρκεια του πρώτου μέρους της ΓΣ έγινε εποικοδομητική κριτική και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων μελών. Παρά τις κάποιες επιμέρους διαφωνίες για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος του Ομίλου (από τις δύο τελευταίες διοικήσεις), συμφωνήθηκε ότι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά και για πρώτη φορά ο ΝΟΠ μετά την δεκαετία του 1990 κατόρθωσε να καταγράψει σημαντικές επιτυχίες σε όλους τους τομείς: πρωτάθλημα στην Α2 για τους άνδρες, 3 από τις 4 ομάδες των υποδομών υδατοσφαίρισης στην τελική φάση των ηλικιακών πρωταθλημάτων, περισσότερες και αξιοσημείωτες διακρίσεις στην κολύμβησης και πολλαπλές και επιτυχημένες δραστηριότητες στην ιστιοπλοΐα.

 

Η σημερινή διοίκηση που ανέλαβε τον Μάιο 2016 δεν είχε καμία άλλη δυνατότητα παρά να ακολουθήσει τον επιτυχημένο τελικά σχεδιασμό της προηγούμενης διοίκησης, υπό τον Τ.Γουρδούπη. Η πορεία αυτή συνεχίζεται μέχρι σήμερα στην ίδια αντίληψη, με περαιτέρω προσπάθεια στην διοικητική οργάνωση του Ομίλου και στην αποδοτικότερο προγραμματισμό των αθλητικών τμημάτων και τον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων του.

Επισημάνθηκε από την Εξελεγκτική Επιτροπή η ουσιαστική βοήθεια που προσφέρει η μηχανοργάνωση στην  παρακολούθηση και τον έλεγχο των οικονομικών δραστηριοτήτων του Ομίλου, όπως αυτή καινοτόμα για αθλητικό σωματείο εφαρμόστηκε σταδιακά από την προηγούμενη χρονιά (2015) και φέτος επεκτάθηκε σε όλες τις δοσοληψίες. (Άμεσος στόχος είναι να υιοθετηθεί στην τρέχουσα χρονιά και διπλογραφικός σύστημα παρακολούθησης όλων των διαδικασιών). Τέλος με την βοήθεια του αναβαθμισμένου λογιστικού λογισμικού η Εξελεγκτική Επιτροπή δεσμεύτηκε να παρουσιάσει στο ερχόμενο διάστημα, το τελικό πόρισμα για το 2016 που θα ενοποιεί όλες τις δραστηριότητες των δύο διοικήσεων στην διάρκεια της χρονιάς.

Φιλοδοξία στον νέο προϋπολογισμού είναι να αυξηθούν τα έσοδα από χορηγούς και συνδρομές, γεγονός που θα επιτρέψει στον Όμιλο την παροχή περισσοτέρων και ποιοτικών υπηρεσιών προς τους αθλητές, τα μέλη και τους πολίτες της Πάτρας.

Τέλος με πρόταση του Πρόεδρου του ΝΟΠ Πέτρου Καθρέπτα έγινε αποδεκτή από την ΓΣ η ανακήρυξη των δύο διατελεσάντων πρόεδρων κ. Γιαννούλη και κ.Χρονόπουλου σε επίτιμους Προέδρους του ΝΟΠ, για τις σημαντικές υπηρεσίες που έχουν προσφέρει διαχρονικά στον Όμιλο.

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

© Copyright 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ