Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Τρίτη 07 Φεβ 2023
Διαβούλευση  της διοίκησης του ΝΟΠ με τις δημοτικές παρατάξεις. H πρώτη συνάντηση με τον Πέτρο Ψωμά και την Πρωτοβουλία Σπιράλ
Κλίκ για μεγέθυνση
Διαβούλευση της διοίκησης του ΝΟΠ με τις δημοτικές παρατάξεις.
H πρώτη συνάντηση με τον Πέτρο Ψωμά και την Πρωτοβουλία Σπιράλ

Σύγκλιση απόψεων και διάθεση συνεργασίας ήταν εμφανής στην διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ ΝΟΠ & Σπιράλ, που αφορούσε το πλαίσιο λειτουργίας και ανάπτυξης των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του ΝΟΠ στο παραλιακό μέτωπο, κάτω από την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.

Ευχαριστούμε την αντιπροσωπεία του Σπιράλ για την αποδοχή της πρόσκλησης και την εποικοδομητική συζήτηση.
Με το βλέμμα πέρα από τον πρώτο αιώνα της στενής σχέσης ΝΟΠ και Δήμου Πατρέων.


Συνάντηση του Πέτρου Ψωμά με το Διοικητικό Συμβούλιο του #ΝΟΠ - Πρωτοβουλία #σπιράλ για την επέκταση παραχώρησης του Κολυμβητήριου
_
Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (ΝΟΠ) η δημοτική παράταξη σπιράλ επισκέφτηκε τα γραφεία του συλλόγου στο κολυμβητήριο και συζήτησε με το Διοικητικό Συμβούλιο θέματα που αφορούν την ομάδα, το αγώνισμα και τον ναυταθλητισμό στην Πάτρα γενικότερα. Ο επικεφαλής του σπιράλ και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Πέτρος Ψωμάς, επικεντρώθηκε κυρίως στα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δήμο Πατρέων, ενώ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει ακροθιγώς το σκεπτικό και το πρόγραμμα της δημοτικής του παράταξης για τον #αθλητισμό.

Το κύριο αίτημα της διοίκησης του ΝΟΠ προς τον Δήμο Πατρέων είναι η έγκαιρη απόφαση για χρονική επέκταση της παραχώρησης του δημοτικού χώρου, που σήμερα αξιοποιείται από τον όμιλο. Η προσωρινή παραχώρηση λήγει στα τέλη του 2024 και ο ΝΟΠ έχει από καιρό αιτηθεί μια πολύχρονη παράταση.
Η πρόθεση του ΝΟΠ να προχωρήσει τις διαδικασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου (όσο ακόμα διαρκούν σχετικά προγράμματα χρηματοδότησης) καθιστά επιτακτική τη λήψη μιας οριστικής απόφασης. Ο Πέτρος Ψωμάς διευκρίνισε πως το σπιράλ πιστεύει πως η διάρκεια και οι όροι της νέας παραχώρησης θα πρέπει να αποφασιστούν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γι’ αυτό και ζητά από τη δημοτική αρχή να μην κωλυσιεργεί και να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο ΔΣ με σχετική εισήγηση. Το σπιράλ σκοπεύει να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία, αν παρατηρηθεί περαιτέρω καθυστέρηση.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη σχέση του ΝΟΠ με τη ΔΕΥΑΠ και την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, ενώ αναλύθηκαν και μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν το σωματείο (οικονομικά, διοικητικά, αθλητικά κ.α.). Μεταξύ άλλων οι άνθρωποι του σπιράλ εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο θεωρούν πως πρέπει ο Δήμος Πατρέωννα πολιτεύεται στον τομέα του αθλητισμού:ενισχύοντας τις πρωτοβουλίες όλων των τοπικώνσωματείων, ενσκήπτοντας στις ανάγκες και στα τεκμηριωμένα αιτήματά τους, διεκδικώντας για την πόλη υψηλού επιπέδου διοργανώσεις, προάγοντας τις συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση, που έγινε σε θερμό κλίμα, συμμετείχαν εκ μέρους του ΝΟΠ οι ΓιώργοςΜάνεσης (Πρόεδρος),Μάκης Γεωργαράς (Αντιπροεδρος),Τάκης Καλοκαιρινός (Γενικός Γραμματέας & Έφορος Ιστιοπλοΐας),Νίκος Κανταράκης (Ταμίας) και Νίκος Φιλόπουλος (Μέλος ΔΣ & Έφορος Υδατοσφαίρισης), ενώ τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν οι Θάνος Δούρος (Δημοτικός Σύμβουλος), Χάρης Κοντογιαννάτος (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας), Κλαίρη Ζησιμάτου (εκ μέρους της Ομάδας Εργασίας #αθλητισμός) και Θανάσης Μανθόπουλος (Μέλος σπιράλ).
 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ