Loading...

Κατηγορίες

Καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Ναυτικού ομίλου Πατρών στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook : Ναυτικος Ομιλος Πατρων -ΝΟΠ

@PatrasNauticalClub

Ημερομηνία: Δευτέρα 06 Μάρ 2023
Κωπηλασία : Το σχέδιο των κουπιών του ΝΟΠ και οι πιονιέροι της πατρινής κωπηλασίας σε δράση.
Κλίκ για μεγέθυνση
Κωπηλασία : Το σχέδιο των κουπιών του ΝΟΠ και οι πιονιέροι της πατρινής κωπηλασίας σε δράση.

Έχουμε ήδη το σχέδιο των κουπιών του Ομίλου, όπως απαιτεί η Ομοσπονδία Κωπηλασίας (ΕΚΟΦΝΣ) για κάθε σωματείο μέλος της. Το σχέδιο διαμόρφωσε το μέλος της επιτροπής κωπηλασίας του ΝΟΠ και π.πρωταθλητής κωπηλασίας Ηρακλής Μαρκέλης. 

Το κωπηλατικό έμβλημα στα κουπιά του ΝΟΠ κυριαρχείται από το Χ, το σύμβολο της Πόλης και του Πολιούχου της Αγίου Ανδρέα (σε αντίθεση με το λογότυπο/σήμα του Ομίλου όπου αποτυπώνεται ο σταυρός, αρχικά στην ασπίδα και τώρα στην τριγωνική σημαία). Τα χρώματα παραμένουν να είναι ο συνδυασμός του λευκού και του σκούρου μπλε, όπως ανέκαθεν είναι τα χρώματα του Ομίλου και της Ελλάδος.

Το δελφίνι που αναπηδά βρίσκει και εδώ την θέση του και καθιστά μοναδικό το κωπηλατικό έμβλημα των κουπιών του ΝΟΠ.  Είμαστε σίγουροι ότι στο άμεσο μέλλον οι κωπηλατικές λέμβοι του ΝΟΠ όταν θα συμμετέχουν σε αγώνες, θα είναι αναγνωρίσιμες από μακριά και θα δίνουν χαρά στους πατρινούς φίλους του Ομίλου.  

 

Παράλληλα κανονικά συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις των πρωτοπόρων μικρών αθλητών και αθλητριών της κωπηλασίας στην Πάτρα, μαζί με φοιτητές/τριες με εμπειρία στην κωπηλασία που σπουδάζουν στην Πάτρα και πήραν μετεγγραφή για να αγωνιστούν με τα χρώματα του ΝΟΠ. 

 

Η κωπηλασία στο ΝΟΠ

Το τμήμα κωπηλασίας του ΝΟΠ με τον συντονισμό της εξειδικευμένης προπονήτριας Άννας Αναστασίου παρουσιάζει πορεία ανάπτυξης με τον αριθμό των μελών του να αυξάνεται σταθερά, ανταποδίδοντας έτσι  την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πρώτοι αθλητές/τριες.

Στο στάδιο αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μαθήματα εκγύμνασης στα εργόμετρα, ενώ ακολουθούν οι βασικές τεχνικές μέσα στο σκάφος και η αίσθηση πλοήγησης στα ρηχά.

Η κωπηλασία είναι ένα άθλημα που γυμνάζει όλο το σώμα , βελτιώνει την αντοχή και την δύναμη και το ενδιαφέρον είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Στο ΝΟΠ έχουν σχεδιαστεί και λειτουργούν :

- [ ] Τμήμα ανάπτυξης για παιδιά πάνω των δέκα ετών

- [ ] Τμήμα ενηλίκων

- [ ] Αγωνιστικό τμήμα

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της συγκροτημένης προσπάθειας του ΝΟΠ να κάνει προσιτό το συναρπαστικό άθλημα της κωπηλασίας στην νεολαία, αλλά και τους πολίτες της Πάτρας, με την βοήθεια και υποστήριξη της Ελληνικης Κωπηλατικης Ομοσπονδιας . Στόχος είναι η ανάπτυξη του νέου αθλήματος της παράκτιας κωπηλασίας που ταιριάζει στις συνθήκες της θάλασσας.

Περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή και εγγραφές, στην Γραμματεία του ΝΟΠ, καθημερινά στο τηλέφωνο 2610 31 77 66.

 

 

Κολυμβητήριο Ν.Ο.Πατρών
Ακτή Δυμαίων έναντι ΔΕΗ


Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 - 20.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 317766

Email Επικοινωνίας: n-o-p@otenet.gr

Εθνικό κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00
Σάββατο 10.00 - 13.00
Τηλ: 2610 644303


Email Διαφήμισης:
nopatras@gmail.com 

Facebook

Flickr

Copyright © 2024 ΝΟΠ - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ